qkhAn23 Klüp hakkında bilgiler Stadımız Transferler ve hazırlık maçları az sonra --------------------------------------------------- 'Kendin pişir kendin ye' yamasıyla oynuyorum.
qkhAn23 Hazırlık maçları..Genel olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdik Marvin Angulo ve Miguel Angel Fraga Debrecen'de
How.44 Enteresan bir takım seçimi takipçin olabilirim rahatlıkla:) Yalnız biraz Macaristan Ligi ile ilgili bilgi versen iyi olur. Kaç takım var? ŞL'ye kaç takım katılıyor? En çok kim şampiyon olmuş vs...;)
qkhAn23 Orjinal Mesajı Yazan: Dukebox Enteresan bir takım seçimi takipçin olabilirim rahatlıkla:) Yalnız biraz Macaristan Ligi ile ilgili bilgi versen iyi olur. Kaç takım var? ŞL'ye kaç takım katılıyor? En çok kim şampiyon olmuş vs...;) Yorumun için teşekkürler:) Macaristan liginde 16 takım var.Son 2 sıradaki takım düşüyor. 1.olan CL ye 2.olan uefaya 3.olan ise intertotoya gidiyor.
qkhAn23 Orjinal Mesajı Yazan: erkofa stadımız çok görkemli görünüyor:D:D evet sadımız biraz kötü zaten 10000 kişilk Orjinal Mesajı Yazan: kloseumut benim favori oyuncum debrecende balazs dzsudzsak...başarılar.. yeni kadrolarla oynadığım için dzsudzsak PSV'de.
Anxiety Başarılar. Debrecen kulağa hoş geliyor. Ben buna çok önem veriyorum. Sırf bu yüzden Shaktarla oynuyorum. :)
qkhAn23 Teşekkürler arkadaşlar Süper Kupayı çok rahat aldık Derry city'i rahat geçtik 3.önelemedeki rakibimiz Fransız ekibi Marsilya oldu
Heisenberg umarım marsilyaya elenmessin ama elenirsin gibi geliyo bana .. olsun elensende uefada yoluna devam edersin
How.44 Marsilya maçında bir mucizeye ihtiyacın var.UEFA'da devam edeceksin gibi.. Bu arada Stojkov döktürmüş,başka kimler var takımda göze çarpan oyuncular? Profilleri ile birlikte 1-2 isim koyabilirsen sevinirim..
qkhAn23 Performansıyla gözüme çarpan oyuncular oldu işte bazıları, Defansın ve orta sahanın önemli isimleri İşte performansıyla beni şaşırtan forvet ikilisi Bu oyuncuyla serbest transferden anlaştık