Aston'un Hırsı Birmingham'ı Yaktı
Premier Lig'de 2. haftaya gelirken Portsmouth Fratton Park'ta Birmingham'ı ağırladı . Geçen hafta Aston Villa'ya son dakika'da yenilen Portsmouth hırsını Birmingham'dan çıkardı . Evinde iyi oynayan Portsmouth 4-0 gibi farklı bir skorla rakibi karşısında galip geldi . Maçta golleri Utaka , Neves , Kanu ve Mvuemba attı . Maç'ın yıldızı ise ilk maçında ilk golünü atan Sambacı Thiago Neves'ti .
Memnunum
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Batuhan Keskiner " Lig başlayalı 2 hafta oldu . Geçen Hafta Villa karşısında şansız bir yenilgi aldık . Takımım savaşmıştı ama olmadı ama bu maç'a iyi konsantre olduk ve kazandık . Thiago Neves ve Ogararu hakkında sorulan sorulara ise " Neves'ten çok memnunum . Forması ve takımı için savaşıyor . Ogararu ise sağ bek'teki zayıflığımızı iyi kapattı . Zaten iyi bir oyuncuydu . Onu takımımızda görmek beni mutlu etti . " şeklinde konuştu .
Kendime Güveniyorum

Maçtan sonra bir basın görevlisinin " Maçta güzel bir gol attın ve Defoe'nun formasını kaptın gibi gözüküyor . Bu konu hakkında ne düşünüyorsun ? " şeklindeki sorusuna karşılık Kanu " Bu sezon ilk golümü attım . İnş. devamı gelicek . Defoe ile aramızda tatlı bir rekabet var . Defoe yetenekli ve genç bir oyuncu , Hocamız zamanı gelince gerekli gördüğü kişiye zaten formasını vericektir . " şeklinde cevap verdi .