Herkez'e başarı dileklerinden dolayı teşekkür ederiz .

Keskiner Portsmouth'da
Dün Fratton Park'ta düzenlenen imza törenine, Portsmouth Başkanı Alexandre Gaydamak ve Türk teknik adam Batuhan Keskiner katıldı .Takımın başına getirilen Batuhan Keskiner imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı . Batuhan Keskiner , Portsmouth’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, Portsmouth’un kendisi için bir şans olduğunu söyledi .
Yetenekli Oyuncular Beni Heyecanlandırıyor

Portsmouth'da genç yetenekli bir takım bulduğunu söyleyen Batuhan Keskiner " Defoe , David James , Distin ve Sol Campbell gibi oyuncular beni heyecanlandırıyor . Yetenekle oyuncularımızla beraber üst sıraları hedefliyeceğiz . " şeklinde sözlerine devam etti .
Hedefimiz Avrupa
Batuhan Keskiner bir İngiliz gazetecinin, ’’ Önümüzdeki sezon için hedefiniz ne’’ şeklindeki sorusunu, ’’Lig'e iyi konsantre olduk. İlk amacımız Lig'i Avrupa Kupalarına katılabilir bir düzeyde bitirmek . Premier Lig'de Güçlü takımlarla oynayacağız, dikkatli bir şekilde ilerleyip ligi üst sıralarda bitirmek öncelikli amacımız’’ diye cevapladı.
Hedefleri Genişletmeliyiz
Transferlerle ilgili soruları da yanıtlayan Keskiner, ’’Takımımızı güçlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Ligde yüksek seviyede hedefleri genişletmek için transfer yapmayı yapmalıyız. Buna da aile içinde görüşüp karar vereceğiz.
Gaydamak : " Keskiner Anlaştığımız için mutluyuz . "

Batuhan Keskiner'in imza töreninde konuşan Portsmouth Başkanı Alexandre Gaydamak , " Batuhan Keskiner'le önceden anlaşmıştık . Fakat ailesi Türkiye'den ayrılmaya pek sıcak bakmadı ama onlarıda ikna etmeyi başardık . Keskiner'e güveniyoruz . Onun kulübümüzü Lig'de iyi yerlere getireceğinden hiç şüphemiz yok . " şeklinde konuştu .
Maddi Konuda Tam Destek
Gaydamak bir Türk bir gazetecinin Transferlerle ilgili sorduğu bir soruya " Kulübümüz için maddi destekten kaçınmayacağız . Yeni antrenörümüz Batuhan Keskiner'inde belirttiği gibi Lig'de ve Avrupa'ya açılmak için iyi transferler yapmalıyız . " şeklinde konuştu .
Portsmouth'u Tanıyalım

Portsmouth F.C FA Premier League'de mücadele eden bir futbol takımıdır.2007-2008 yılında parmak ısırtan bir futbol segilemişlerdir. En son Şampiyonluğu 89/90 senesinde tadan Portsmouth yeni antrenörleri Batuhan Keskiner'le hedefleri büyüttüklerini açıkladılar .
Portsmouth Stadyum>Fratton Park

Takma İsim : Pompey