D.V.S 7 **Sınava giren herkese başarılar, Allah yardımcınız olsun. İnşallah emekleriniz karşılığını alırsınız.**
Hqmi **Başarılar dilerim girenlere. :) İnşallah emekleriniziniz karşılığını alırsınınız, istediğiniz yerleri kazanırsınız.**
crdsa Teşekkür ediyoruz herkese, bizim yanımızda olduğunuz için :) ÖSS'den önce PES oynamak da bir başka oluyormuş yahu :p
LuNaT1C Hadi geçmiş olsun hepinize.Umarım sınavınız çok iyi geçmiştir.İnşallah istediğiniz bir yere girebilirsiniz.
Immune 5 dakika önce omuzlardan bir şeyler kalktı ve bir hafiflik hissi içlerine doluverdi.Evet onlar ÖSSzedeler..:P Geçmiş olsun herkese.Önemli olan nasıl geçtiği değil geçtiği:)
ŞANLI_ Yıllardan beri giriyorum bu sınava MATEMATİK2 ' de bildiğin kaldım :eek: 15 tane işaretleyebildim. Hiç ummadık yerlerden geldi ve bazı beklediğim konular gelmedi. Bunun üzerine EA öğrencisi olmama rağmen SOS2 yaptım.. Ortak alandan bişey yaparız diye. SOS2 MAT2'den daha iyi geçti yani o derece. Toplam 6 bölümü işaretlemeye kalkınca da Süre yetmedi tabi ki. SOS1 aceleye geldi. Neyse büyük ihtimal EGE ARKEOLOJİYE girerim :p
Curcuna Lanet olası Türkçe bölümünde öyle paragraflar vardı ki kafamı göçertti resmen. Dersane denemelerinde maksimum 25 dk süren Türkçe'yi, 1 saate yakın bi sürede bitirdim. Çok kötü geçti ama çok rahatladım :F Bitti ya şu sınav daha bişi istemiyorum.