Curcuna Türkçe : 28 Net Sosyal 1 : 28 Net Mat 1 : 13 Net Fen 1 : 13 Net Edebiyat - Sosyal : 25 Net Sosyal 2 : 25 Net Yeterli benim için. Fazlasında gözüm varsa gözüm çıksın.
Dio Hudson Sınava az kaldı. Sınava girecek bütün büyüklerime başarılar dilerim.Acaba en fazla kaç puan oluyor? Pek bir bilgim olmadığı için soruyorum
Volkankose33 Türkçe 1 : 25 Sos 1: 26 Mat 1 : 24 Ebebiyat-sosyal: 24 Mat 2: 5-10 arası Mat 2 nedeniyle kazanamayacağım.
myers hâlâ çalışmaya devam ediyorum. bugün integral + edebiyat yarın türev + parabol + edebiyat cumartesi geometri + edebiyat pazar sabahı erkenden tüm formülleri gözden geçir, arabada giderken de edebiyat çalış. of ezberleyemiyorum edebiyatı.
Dio Hudson **Arkadaşlar dün Beyaz show'da duydum bu seneki ÖSS geçen senekinden %30 daha kolay olacakmış.Söyleyen adamın ismini bilmiyorum.Genç Bakış programını sunan adamdı galiba:)Herkese başarılar:)**
crdsa Sağolsun etrafımdaki insanlar kendime güvenmem gerektiğini söylüyorlar, rahatladım onlar sayesinde. Birey'in 11 öss denemesini almıştım ama çoğu boş duruyor. Bugün birini çözeyim dedim. Oluşan tabloya hayran kaldım ya. 1 yanlış, üç boşum var :D Türkçe : 30 Sosyal : 30 Mat-1 : 30 Fen-1 : 29-0-1 Mat-2 : 30 Fen-2 : 27-1-2
Dio Hudson Yarın sınav var.Herkese başarılar dilerim.Umarım herkes yapabileceğinin en iyisini yapabilir.Hatta daha fazlasını:D(Yapabileceğinden daha fazla nasıl olacaksa:D).Herkese tekrar tekrar başarılar dilerim:)
Dio Hudson **Enes abicim her mesaj yazdığımda başarı diliyorum çünkü çok önemli bir sınav ve benim tanıdğım kişilerde bu sınava giriyor.Herkesin kazanmasını istemek kötü birşey mi? Eğer bir saygısızlığım varsa özür dilerim.**
crdsa Dün gece sınavda ne yapacağımı düşünürken uyuyamadım birkaç saat. Bu gece uyuyabilir miyim bilmiyorum :o
CaSSiNi_ Sınava girecek arkadaşlara gönülden başarılar dilerim. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.