adezottis *Daha önceki kariyeri bilmiyorum çünkü siteye katılalı çok uzun zaman olmadı ama bu kadar kişi bildiğinie göre güzel olduğu kesin. Onun yanında 4 kişi aynı anda toplanıp oynayabilmek gerçekten zor biz 2 kişi zor denk geliyoruz. Herkese şimdiden başarılar...*
FifaMen **Daha biz başlamadan attığınız bu yorumlar çok heyecan verici. Teşekkür ederiz arkadaşlar:)Şu anda tam anlamıyla toplanamadık,tam kadro olana kadar database'i güncellemeye devam ediyoruz. Bu akşam %99 başlayacağız kariyere.**
FifaMen **Ortak Kariyerde Yöneteceğimiz Takımlar** **Axl Rose-Fenerbahçe** **Batuhanry-Galatasaray** **Imagine-Kayserispor** **Venom-Trabzonspor**
Nabuchadnezzar Orjinal Mesajı Yazan: Axl Rose Ortak Kariyerde Yöneteceğimiz Takımlar Axl Rose-Fenerbahçe Batuhanry-Galatasaray Imagine-Kayserispor Venom-Trabzonspor Takım seçimleri güzel.Ben Fenerbahçeli olduğum için gönlüm Fb' den yana.Fakat Kayseri yerine Bjk da olabilirdi.Tekrar başarılar.
Passenger birisi dışında biliyordum takımları da Yasin trabzon ne alaka la :) başarılar dilerim hepinize,özellikle batuhan sana .)
FifaMen Sağolun arkadaşlar,geçen ortak kariyerde yaptığım hataları bu sefer yapmayıp bir şampiyonluk göstermek istiyorum sizlere:)
Norwayboy evet ben hiçkimseye oyumu veremiyorum hepsi usta... öncedenben batu nun, yasin abinin ve imagine inkariyerlerini biliyom GS li old için batudan yanayım... ama herkese başarılar ve ilk 4 belli sanki:D
crdsa Galasaray şampion olur ya :) Orjinal Mesajı Yazan: Passenger birisi dışında biliyordum takımları da Yasin trabzon ne alaka la :) aynen :)