Orjinal Mesajı Yazan: gkan
Orjinal Mesajı Yazan: n.a.k.l.o.v
arkadaşlar ben yamayı kurdum formalar stadlar felan hepsi oldu yalnız takımı seçiyorum tam stad seçecem ekran çok yavaşlıyo ve çok bekliyo deli etti beni bi türlü oyuna giremedim yama sorunsuz şekilde oldu ama bu yavaşlağın nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim
Oh yaw en sonunda biri kurdu.Yavaşlama sorunu pc nin donanımıyla alakalı olabilir.Ayarlardan low u seçerek dene bide.
UYARI:Yamayı uygulayamayan arkadaşların dikketine.Kitserver 7.4.1 ve üstü olması gerekmektedir.Eğer sizdeki Kitserver daha düşün bir versiyonsa yüklediğiniz hiçbişey gözükmez...
gökhan yama için tekrar tşk ederim, ilk olarak benim pc özellikleri gayet iyi ben pes 08 zaten hiç takılmadan kusursuz ve full detayda oynayabiliyorum pc ile ilgili bi problemim yok dediğim gibi oyunu açıyorum yeni formaları, stadları felan görebiliyorum takımımı seçiyorum tamam diyorum stad seçme kısmına geldiğinde oyun birden yavaşlıyo ve çok ağırlaştığından bi işlem yapılamıyor lütfen bu konuda yardımcı olursan sevinirim (bu arada oyunu silip tekrar yükledim yamayı sıfır olarak kurdum)