alper_capkin gökan abi sana bi soru sorucam...bu inönü yeniden mi yapıldı yani perco1907 nin yaptıqı inönü deil dimi çünkü o hiç qüsel deildi inönünün resmini koyarmısın abi şu an indirioum daha qöremedim nolur resmini koy :D
mehmetbozkurt formalar ve takım logoları düzgün değil ajax logosu ve forma renkleri oluyo kitserverdaki setup çalışır durumda formalar olmayınca sildim sonra tekrar kur dedim yine olmadı yardımcı olursanız sevinirim
Ceffun evet Kitserver yüklü gözükiyo ama yüklediye not yazmış hiçbirsey anlamadım Kitserver dosyansının içinde ne face nede stadium var sadece menü türkçe sanki orjinal halde gibi:(
oguzhan48 oyunun bütünüyle kaldırıp ilk halini yükleyerekmi kurucaz bunu açıklarmısınız ? yani tsl pro patch yüklü şuanda çünkü. yardımlarınızı bekliyorum herhangi bi hata yoktur umarım
silah yaw herşeyi yapan insandan beklemeyin elinizde kitserver 4.0 yada daha üst versiyonları varsa onu kurun sonra gkanın kitserverendeki GDB ve img dosyalarını sizin kurmuş olduğunuz kitservere atın çıkan soruyo evet diyin sonrada gkanın kitserverını silin sizin kurmuş olduğunuz kitservere pesin yüklü olduğu klasöre atın bu kadar ben böyle yaptım oldu herşeyi başkalarından bekliceğinize biraz kendiniz uğraşın adam yapmışdaha ne istiyosunuz ha gkan unutmadan trabzonsporda barış memişe gelince editte oyundan atıyo bilgin olsun
RaphaeLmiX Gkan Games'in sitesi bomba olmuş tebrik etmek gerek ;) Soccercenter'a yakışır bir site tarzı :) yamaya gelince sorunları halledin bende indirdim öyle kurayım :D
silah gkan sana zahmet yaptığın stadlar orjinal oyunda hangi stadların üzerine yapıldı söylersen sevinirim çünkü kitservere atacam stadaları bekliyoruz şimdiden teşekkürler
nonda_20 Orjinal Mesajı Yazan: silah yaw herşeyi yapan insandan beklemeyin elinizde kitserver 4.0 yada daha üst versiyonları varsa onu kurun sonra gkanın kitserverendeki GDB ve img dosyalarını sizin kurmuş olduğunuz kitservere atın çıkan soruyo evet diyin sonrada gkanın kitserverını silin sizin kurmuş olduğunuz kitservere pesin yüklü olduğu klasöre atın bu kadar ben böyle yaptım oldu herşeyi başkalarından bekliceğinize biraz kendiniz uğraşın adam yapmışdaha ne istiyosunuz ha gkan unutmadan trabzonsporda barış memişe gelince editte oyundan atıyo bilgin olsun arkadaşım biz onu akıl etmedikmi sanki olmuyo işte ölede yappsam bölede yapsam olmuo kitserver 7.0.1 yüklü bende ama olmuyo...
bluemagic1903 **sıkıntı yaşıyorum arkadaşım oyunu söylediğin simgeyle açıyorum amblemler olmamış durumda takımların formalarıda olmuyor bilmiyorum nasıl aşacağımı ne denediysem olmuyor en son hamlemde oyun açılmadı yardım pLs.**
foxrivereight ya ben indirdim kurdum ama oyun açılınca yine aynı oluyo kitserver indirin deniyo kitserver hangi sürüm indirelim
sir_eva hocam oyunu açınca ekran simsiyah oluyo ama seslerden oyuna normal girdiği anlaşılıyo sorun ne acaba?
aktasemir87 Arkadaşlar bende yapamayanlardanım silah ın dediği gibi de denedim ama olmuyo yapan arkadaşlar varsa burada nasıl yaptıklarını anlatırlarsa daha iyi olacak galiba.menü yazılar fln çıkıo ama formalar vs. yok!
Neo Gökhan bende denedim olmadı. Kitserver ı kurduğumda PES 2008 exe yi bulamıyor. Fifa filan çıkıyor seçeneklerde. Onu bulamadığı içinde direk tsl0809_setup ı açmaya çalışıyorum bu seferde oyun exe hatası veriyor.
n.a.k.l.o.v arkadaşlar ben yamayı kurdum formalar stadlar felan hepsi oldu yalnız takımı seçiyorum tam stad seçecem ekran çok yavaşlıyo ve çok bekliyo deli etti beni bi türlü oyuna giremedim yama sorunsuz şekilde oldu ama bu yavaşlağın nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim