ayturgut TRANSFERDE SINIR TANIIMIYAN WERDER VAGNER LOVE İLE ANLASI.AYHAN TURGUTUN OYUNCUYU SANAGO NUN YERİNE KULLANACAAGI BELİRTİLDİ:
Cliff Werder'de bu kadar transfer butçesi veriyorlarmiydi ? :eek: Iki takiminda transferleri guzel bence ama Arda sanki biraz gereksiz olmus :P Tahminim Bayern sezonu Werder'den onde bitirir :)
ayturgut YORUMUN İCİN SAOL İLK BASTA 60 M BÜTCE WERDİLER SONRA FAZLA İSTEDİM 95 OLDU BÜTCEDEN DE ALDIM 118 OLDU
Carlos Wela Arkadaşlar çok acil B Rh kan ankara ayturgut arkadaşımızın bi arkadaşına çok acele...Sabaha kadar dayanamayabilirmiş
Serd09 her ikinize de basarılar bır fenerlı olarak fenerbahce bombanı beklıorum ayhanın arkadasına da gecmıs olsun dıorum umarım kurtarırsınız
_extinction_ diego mc olarak basarılı olamaz,yıldız olduunu gösteremez ben d werderi ynettm ordan biliom , 5maçta 6gol atmstı amc olarak snra c.alberto mtsz olnca ilk11 e kydm , alberto ii oynadı ama diego nun çöküşüne şahit oldm şahsen , sende nasıl olur blemem ama öneriim dedim;)
ayturgut VE WERDER BREMENE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ZOR BİR RAKİP:FENERBAHCE. WERDER BREMEN ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME 1.MACINI ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADYUMUNDA OYNİYACAK: ayhan turgut yaptıgı basın toplantısında: AÇIKCASI BÖYLE BİR RAKİP BEKLEMİYORDUK.FENERBAHCENİN GÜCÜ TARTISILMAZ.AMA WERDER BREMEN OLARAK ONLARI KUPANIN DISINA İTECEĞİZ'DEDİ:
_extinction_ Orjinal Mesajı Yazan: ayturgut saol apocalypsedgs (bu nickin anlamı ne :D)2-3 mac denicem olmassa amc yapıcam apocalypse kıyamet dmek,eskiden resident evil hayranıydm2.filminn adı , d ismimin bas harfi(deniz) , gs de galatasaraylı olduğumdan:D fb maçı için basarlılar...
ayturgut BU ARADA ELİMİZE GEÇEN BİLGİLERE GÖRE AYHAN TURGUT FENERBAHCE MACI İCİN TARAFTARLARA 15.000 BEDAVA ATKI DAĞITILACAGINI DUYURDU:
ayturgut ALMANYA KUPASI MAÇIM: LİGE KABUS GİBİ BİR BAŞLANGIC: VE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE FENERBAHCE MACIMIZ: FENERBAHCEDE HERKES ÜZGÜN WERDERDE İSE: LİGDE 2.HAFTA: ROSENBERG PERFORMANSI İLE GÖZ DOLDURUYOR: YORUMLARI BEKLİYORUZ ;)
Carlos Wela Almanya Kupasında Farklı Skor aldı eline sazı Toni Açılışı Tony yaptı uzaktan şutlarla etkili olduğumuz maçta Riberynin ceza sahası dışındanki golü harikaydı...Bastianın frikigini söylemiorm bile... :D Toni her zamanki gibi golü attı gerisini Klose getirdi iyi maçtı önceki maçta olduğu gibi son 10 dkkada yine 1 gol yedik..