ayturgut VE ALMANYA LİG KUPASINDA SÜPER MAÇ.BAYERN-WERDER: KLOSELİ TONİLİ BAYERNMİ? DİEGOLU CAVANİLİ WERDER Mİ: İŞTE VERDER TARAFTARININ SKOR TAHMİNİ:
Heisenberg ayhan ı tbrk ediyorum cavaniyi bukdr ucuza aldıgı için ben Atletico Madride alıcam 54. mlyon dolar istiyolar maç tahminime gelince werder kazanır...
ayturgut ve mactan önce bir transfer bombası daha:ARSHAVİN WERDERDE: bayernin genç yıldızı sosa 10 m karsılıgında werderde:
Carlos Wela Oynanacak... İşte akla zarar transferlerim :D : Thiago Henri Saivet Sakho Ve Yılın Transfer Bombası : Nihat FC Bayern Münchende !!
Serd09 ayhan senı tebrık edıyorum cok gusel transferler yapmıssın ama arkadasında nıhatı alark buyuk ıs basarmıs dıcem de nerde oynatcak nıhatı onu merak edıorum riberry sweınsteıger ve nıhat klose tonı ve nıhat forvette de sag kanattada ucuncu futbolcu olur gereksız bence ma yınede basarılar ıkınıze de bu arada ılerıde benımlede karıyer yapıcaksın kanka unutma:Dsenı bes dka bos bırakmaya gelmıo hemen bırıyle yapıon valla:D
Carlos Wela Eveet güiza_14 ben nası yapacağımı bilirim aldım Nihat(10)ı koydum forvete atcaksın ehuehue :D . Süper maçtı süper oynadık Nihat kendini gösterdi bu maçı haketmiştik :)
Heisenberg ardayı napıcan ya anlamadım kç paraya aldın..? fenerbahcelisin ama bi bjkli bide gsli aldın:)
Carlos Wela Ben Fbliyi sonra patlatcam :D...Ardayı aslında Ayhanın gazıyla aldım ama yardımcı olucaına inanıyorum.Bastianın yedeği ehue..
Carlos Wela Deplasmanda yandık...İşte utanç verici tablo taktiğimi değiştircem tavsiyelerinizi bekliorm..
Cliff Her İki Takıma da Başarılar.. Gelen Giden Oyunculari ve Son Kadrolari Gorebilirsek daha iyi yorum yapabiliriz sanırım :rolleyes: