Yorumlariniz icin tesekkur ediyorum arkadaslar... Bu sene cok iyi transferler yaparak kadrorumuzi iyice guclendirdik.

.jpg)
Drogba e Breno ha firmato con la Fiorentina
Transfer sezonunda kattigi yildizlar ile goz korkutan Fiorentina simdide Chelsea'nin yildiz forveti ile her konuda anlasti.
33 yasindaki yildiz forvet Chelsea'nin kontrat yenilememsi ardindan Fiorentina'nin yapmis oldugu cazip teklife evet dedi. Drogra transfer hakkinda " 33 yasimda olmama ragmen kendimi cok dinc hissediyorum,inaniyorumki italya'da gol krali olacam. Kariyerime yeniden goz gecirmek istiyorum."dedi.
Muhammet Ali Sahin'de bu transfer hakkinda cok mutlu oldugunu Drogba cok yetenekli bir golcu kendisinden cok yararlanacaz dedi.
Drogba'nin yani sira defansa'da takviye yapan Fiorentina Lille takiminda oynuyan brezilyali yildiz defans oyuncusuyla her konuda anlasti. Bonservisi elinde bulununan Breno Italya'ya geldi ve imzayi atti.
Fiorentina'nin yani sira Sevilla ve Valencia gibi takimlarindan transfer listesinde bulunan Breno bana en cazip teklifi yapan takim Fiorentina dedi onun icin burayi sectim.

Bu seneki transferlerimiz transfer sezonu bizim icin bitmistir artik.