Ve gitti.
Turkcell super lig bittikten sonra supriz bir sekilde takimdan ayrildigini soyluyen genclerbirliginin genc teknik direktoru Fiorentina ile her konuda anlasti.
Gectigimiz gunlerde fotomac yazari Bulent Tuncay'a verdigi demecte ayrilma sinyallerini acan genc teknik adam.Bulent Tuncay'inda dedigi gibi Fiorentina ile anlasti. Bu karar aciklandiktan sonra kendisiyle yaptigimiz telefon gorusmesinde bizi kirmayarak sunlari soyledi.
"Teknik direktorluk hayatima memleketimin takimlarindan olan Genclerbirligi ile baslamam benim icin ayri bir onurdu.Biz bu takimla inanilmaz basarilar yakaladik. Ama artik ayrilma zamani geldide geciyor bile. Burda kimseyle bir sorun yasamadim tamamen kisisel verilen bir karar. Bu karari aciklamadan once baskanimiz Ilhan Cavcav ile uzun bir gorusme yaptik,kendilerine ayrilmak istedigimi soyledim ve kendiside kararima saygi duyup hic bir sorun cikarmadi."
Muhammet Ali Sahin takimdan giderken yaninda takimdan 2 isim alarak gitti. Bunlar Ivan Rakitic ve Thiago, bunlari neden aldigini sordugumuzda bunlari dedi.
"Thiago'yu genclerbirligine aldigim zaman oynatma sansi bulamamistim yabanci kontejani sorun olmustu,onunla birlikte cok daha iyi basarilara gidecez. Rakitic'de hocam bende senle gelmek istiyorum dedi Fiorentina yonetimiyle konustum bonservisiyle birlikte aldim."
Muhammet Ali Sahin'e yeni kariyerinde basarilarimizi sunuyor.

Geldigimiz zaman takimimizda bulunan yildizlar.
RICARDO QUARESMA

Luka Modric

Huntelaar

Geldi bos durmadi
Takima gelirken kendisiyle birlikte avrupanin takip ettigi oyunculari takima kazandirdi. Ivan Rakitic ve Thiago transferinin ardindan bos durmayip geldikten hemen sonra Villareal'in yildiz kanat oyuncusuyla her konuda anlasildi.
Bonservisi hakkinda simdi bilgi vermiyen Menekseler transferi websitesinden duyurdu. Matias Fernandez ise bu transfer hakkinda soyle konustu " Italyanin ve avrupanin sayili kluplerinden boyle buyuk bir klup ile anlastigim icin cok mutluyum"dedi.