Mutlu akşamlar sayın spor severler yine şok bir açıklamayle karşınızdayız.bu sefer İsmael
Aisatti nin takımdan problemli bir şekilde ayrılmasının perde arkasını açıklayacaz.
Kimileri paradan kimileri şöhretten dolayı ayrıldı diyor işte telefonumuzda İsmael Aisatti
--------------------------------------------------------------------
(İsmael Aisatti Newcastle-England)
RK:alo hayırlı akşamlar ismael bey
**İA: sağolun Rafık bey.**
RK: Son zamanlara gündeme bomba gibi oturan bir transfere imza attınız peki bu kadar ii bir
form sergileyen PSV den neden ayrılma kararı aldınız??
İA: İlk önce bana bunu açıklama fırsatını verdiğiniziz için ilk önce size sonrada SCN ekibine
teşekkürlerimi sunuyorum.
RK: Ne demek efendim görevimiz.
İA: Kloseumut basın açıklaması yapmış ve demişki ben göndermek istemiyordum da başkan gönderdide
bunlar külliyen yalan ayrıca çıkan spekülasyonlar var paraya doymuyor şöhret peşinde koşuyon diye
bunlarında hiçbir gerçeklik payi yok
RK: eminmisiniz ismael bey bunlar çok şok açıklamalar çünkü.
**İA: Kesinlikle eminim hatta son kararım. Eğer müsade ederseniz gerçek sebebi açıklıyorum**
RK: Buyrun ismael bey dinliyorum.
İA: yine bir Willem II maçıydı. şansımız onlara karşı hiç tutmadı zaten.maçtan sonra moraller
sıfırdı ve Türk olan Kloseumut bir çiğköfte partisi düzenledi daha doğrusu düzenlemiş.Sabah
idmana gittiğimde herkes "neden gelmedin", "bizi beğenmiyormusun?" "çok eğlendik" "neredeydin"
gibi sorular sordu ben şaşırdım tabi ve umuta baktım bıyıkaltı gülüyordu bana doğru.
herkesin sık sık WC izni alması dikkatimi çekmişti ama anlam veremedim. Sonra yakın arkadaşım olan gomez
yanıma geldi ve "aslanım dün çiğköfte partisi vardı neden gelmedin" dedi. başımdan kaynar sulan döküldü.
o zmn anladım umut beni artık takımda istemiyordu. o gün antremanda baikanla bi köşede konuşurken
yakaladım umut beyi ne konuştuklarını merak etmedim değil. Sonra birdenbire Newcastle dan gelen bir
teklif oldu. Çok şaşırdım çünkü ilgilenmiyoları benimle. bide baktım başkan kabul etmiş.
Ben 8.25 m ye verilcek bi oyuncu değilim ve para sıkıntısıda yok klupte.(hıçkırarak) çok kırgınım başkana
ama onun aklını umut çeldi.
RK: Ağlamayın ismael bey benide ağlatcaksınız.
**İA: Bizi bu hale düşürenler ağlasın Rafık bey...**
tınk biiip biiip biiip...
-------------------------------------------------------------------
herşeyi duydunuz futbol severler.şimdi medya umut beyin yapacağı açıklamayı 4 gözle bekliyor
yeni bombalarla tekrar buluşma dileğiyle
*Ben Rafık KOL-Konya*