işte bir röportaj sagopa kajmerle Rafık KOL prodüksiyon
RK: Mutlu akşamlar sayın futbol ve müzik sevenler PSV nin barcelonayı geçmesi şerefine müzik ziyafeti veren Umut karşımızda duran sagopa kajmeri çağırdı bize o atmosferi anlatırmısınız evet sayın sagopa söz sizde
**SK: Sağolun Rafık bey. Bu atmosfer gerçekten çok güzel bi mekan phillips stadyumu atmosfer muhteşemdi bütün tribün susadım çeşmeye diyordu başka bişey demiyordu. Muhtemelen gerisini bilmedikleri içindir. Ferdi abiyide kutluyorum küçüklükten beri idolümdür çok taktir ediyom.**
RK: peki Ferdi beyle uyum sağlamanız zor oldumu?
**SK: Evet gerçekten zor oldu çünkü ben saniyede 5 Ferdi bey dk 5 kelime kullanıyoruz şarkılarımızda ama napalım artık arada bi meyve yedim kelimeler arasında Ferdi beyde gayret etti ortada buluştuk.İnş tekrar buraya çağırır umutcum beni Uefa yı alınca.**
RK:İnş İnş peki siz Umut beyle samimisiniz herhalde
**SK:evet **
RK:nereden geliyıor bu samimiyet?
**SK: Şey aslında biz eşim Kolera aracılığıyla tanıştık. Kolera her salı altın gününe gider eş dostla ve umut gilin karşı komşududa bunlardan biri o gün tesadüfen ben götürdüm onu ve umut dışarıda dolaşıyordu gittim yanına tanıştık fln sonra Azerbaycan dan getirmiş olduğum 08 model şahinimle bi boğaz turu yaptık. güzel bi gün geçirdik.**
RF: Güzel bi tanışma efendim dostluğunuz inş dvm eder ve inş yine röportaj yaparız sizinle.
**SK: inşallah hadi bye**
RF: İyi akşamlar
Yeni bir haberle buluşmak dileğiyle ben Rafık KOL-Hollanda