rbl_35 kitserver/gdb/uni/galatasaray klasöründe eskilerin yerine yenileri koy ve isimlerini eskisi gibi (genelde isimler all.png'dir) yaparsan sorunun çözülür
_ayazoglu_ Orjinal Mesajı Yazan: serhtt rapidsare tıklanmıyor Kardeş adresi kopyala ve adres çubuğuna yapıştır o zaman sorunsuz indirirsin ;)
witcked_g arkadaslar yamayı ındırdım acınca bankasya cıktı onu attım formaları nereye atıcam turcell super lig cıkmadı gs nın formalarını falan nerye atıcamda formalar duzelıcek?????
rbl_35 Orjinal Mesajı Yazan: zenon58 optionu güncelleycekmisin,bayağı transferler oldu çünkü güncellemesi yapıldı "ayzs" adlı üye yaptı kendi konusunda orada bulursun
rbl_35 Orjinal Mesajı Yazan: witcked_g arkadaslar yamayı ındırdım acınca bankasya cıktı onu attım formaları nereye atıcam turcell super lig cıkmadı gs nın formalarını falan nerye atıcamda formalar duzelıcek????? gerekli bilgi 1. sayfada anlatılmıştır
zenon58 Orjinal Mesajı Yazan: rbl_35 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: zenon58 optionu güncelleycekmisin,bayağı transferler oldu çünkü güncellemesi yapıldı "ayzs" adlı üye yaptı kendi konusunda orada bulursun tamam,buldum,sağolasın
PesKolik06 Dostum ellerine sağlık indirdiğim en iyi yamalardan birisi.Fakat benim bi sorum var.Yaptıgın yamaya kitserver la yeni gs formaları nası eklerim.Yardımcı olursan sevinirim.Formaları buluyorum fakat kitserverla nasıl eklendiğini bulamadım eet biri banada sölesin
rbl_35 Orjinal Mesajı Yazan: PesKolik06 Dostum ellerine sağlık indirdiğim en iyi yamalardan birisi.Fakat benim bi sorum var.Yaptıgın yamaya kitserver la yeni gs formaları nası eklerim.Yardımcı olursan sevinirim.Formaları buluyorum fakat kitserverla nasıl eklendiğini bulamadım eet biri banada sölesin Yorumun için teşekkür ederim dostum eski formalar la yenisini değiştirmen yeterli olacaktır iyi oyunlar
zenon58 kitserver/gdb/uni/tsl/gs klasörüünün içindeki formalarını sil ve yeni formaları at,ardından kitserver,remov,install yap