ayzs Orjinal Mesajı Yazan: rbl_35 Orjinal Mesajı Yazan: erturk31 KArdeş adana güngören karabük nerde boşa kota harcadık :( amk ne biçim mesaj yazıyonuz bişey yaptığına pişman etmeyin adamı düzgün mesajlar yazın rbl_35 haklı.adam uğraşmış yapmış.ne yapacan sanki onlarla mı oynucan?ha çok istiyosan yaparsın kendin takımları.biz de senin yaptığın yamayı alır oynarız.daha seviyeli yorumlar yapalım.
rbl_35 Orjinal Mesajı Yazan: mertag06 sadece ankaragücünü upload eder misin diğerleri var http://rapidshare.com/files/142552443/Ankaragucu.rar...Buyur
deadzx eline sağlık arkadaşım çok güzel yama olmuş ama birkaç sorun var.diğer hiçbir ligde yeni çıkan takımlar yok.ayrıca gs barcelona gibi olmuş.o mehmet topal nedir ya?option düzenlemede objektif olmak yanlısıyım herzaman.birde bazı futbolcular milli takımlarda yanlış ülkedeler.mesela 1 örnek.cameronda kazım şeker ve şevki deye 2 oyuncu var.ben düzeltirim ama bilmeyenler için iyi değil bu.biraz daha çalışıp tüm ligleri kapsayan güncel bir option file çıkarman dileğiyle.sanırım yardımcı olurum.her konuda.bende anlıyorum biraz.
deadzx birşey daha makelele-toulalan...ve onlarca futbolcu veritabanında yok.200 tane TÜRK te fransız vatandaşı.
rbl_35 Orjinal Mesajı Yazan: deadzx birşey daha makelele-toulalan...ve onlarca futbolcu veritabanında yok.200 tane TÜRK te fransız vatandaşı. doğru dostum farkındayım o bankasya ligi nin fransa ligi nin üzerine kurulduğu için öyle haliyle fransa ligin deki futbolcular da bankasya da kiler oldu o yüzden yani gs li futbolcuların gücüne gelince güncel option file yi yapan "ayzs" kendisi gs li o yüzden abartılı yapıyo saol görüşün için bu aralar farklı birşey üstünde çalışıyorum yakında yayınlarım iyi oyunlar...
deadzx sana yardım edemezmiyim?bende biliyorum ve mükemmelliyetçiyim, çünkü bunu bende oynucam.izin verin bende bir ucundan tutim daha çabuk biter ve süper olur.adımı falan yazmayın ,yani ben yardım ederim ama yapımında adım olmasın.
dondragon20 kardeşim emegin için çok teşekkürler ...benim senden ricam karabüksporun formalarını ve logosonu upload edebilirmisin...ben kadrosunu yaparım.şimdiden çok teşekkürler...emegine saglık sizin gibi arkadaşlar sayesinde rengarenk bir pes6 oynuyoruz...helal olsun ...
rbl_35 yorumların için teşekkür ederim arkadaşım ama karabükspor oyun da yok bende forma ve logo yapmıyorum o yüzden yardımcı olamıcam kusura bakma
paylasturka arkadaslar bendeki kitsverde uni diye bi dosya yok onu nasıl yapcaz herkesde varda bende niye yok 10 tane kitserver indirdim hiçbirinde olmadı
_ayazoglu_ Orjinal Mesajı Yazan: paylasturka arkadaslar bendeki kitsverde uni diye bi dosya yok onu nasıl yapcaz herkesde varda bende niye yok 10 tane kitserver indirdim hiçbirinde olmadı Arkadaşım "herkesde var ben de niye yok" diye bi sorunun cevabını ancak sen verebilirsin..Yoksa açacaksın onu da biz mi açalım...
paylasturka Orjinal Mesajı Yazan: _ayazoglu_ Orjinal Mesajı Yazan: paylasturka arkadaslar bendeki kitsverde uni diye bi dosya yok onu nasıl yapcaz herkesde varda bende niye yok 10 tane kitserver indirdim hiçbirinde olmadı Arkadaşım "herkesde var ben de niye yok" diye bi sorunun cevabını ancak sen verebilirsin..Yoksa açacaksın onu da biz mi açalım... Arkadasim Sorunun Cevabini bilsek sormayız dimi arkadasin dedigi surumu indirdim sorun halloldu saol chatlat17 kardes..
ozii83 Dostum ellerine sağlık indirdiğim en iyi yamalardan birisi.Fakat benim bi sorum var.Yaptıgın yamaya kitserver la yeni gs formaları nası eklerim.Yardımcı olursan sevinirim.Formaları buluyorum fakat kitserverla nasıl eklendiğini bulamadım