NeFaKo amatör lig 1619 grup isim ЭMИPГАЗИCПOP( gruptaki lider benim ) yarın geylani yani grup ikincisi ile maçım var ya fark açılacak ya da kapanacak :D :D
mertcaner_57 kardeş baktım geylaniyi yenmişsin fark açılmış senin grupdaki bismil birlik spor benim mahalli ligdeydi geçen sezon pek fzla zorlu bir takım değil orta sıralar takımı
Ekselans Amatör Lig, Grup 768'de bitime 1.hafta kala şampiyonluğumu ilan ettim :=) edit: Bugün oynanan maçıda kazandık :) Ligi 43 puanla şampiyon bitirdik.
YeshiL **Biriyle 42 Puanla İkinci Oldum, Biriyle 43 Puanla Lider, Öbürü İlede 44 Puanla Lider. Pek Umutlu Değilim Ama Bakalım...**
NeFaKo amatör ligde kaldım :D eski grup : amatör lig 1619 38 puanla şampiyon bitirdim yeni grup : amatör lig 1354 herhalde üçüncü lige çıkan yok :D
YeshiL Orjinal Mesajı Yazan: uA_NeFaKo_91 3 nü nereye verdin 3.lige mi çıkardın Yok İstediğim Gibi Olmadı Silecektim Vazgeçtim İsteyenlere Verdım Takımları
XII **valla amatör 250deydim 1.bitirip amatör 100e geçtim..daha 1,2,3 lig yüzünü göremedim.böyle giderse bende vercem takımı..**