mertcaner_57 tikispor'la 6 da 6 gidiyorum durdurabilen yok 5 takımım var hepside grubuunda lider 5 takımla 3 lig inş.
mertcaner_57 tikisporla ammotör ligi grup 1.778 bakında takım görün 5.222 taraftarım var 7 maçtada galibim.
intern çok gereksiz ayrıntılar yapmışlar gibi geldi bana...gerekli yerleri ise hiç geliştirmemişler (mesela transfer)... neyse ben de bi takım kurdum, bi daha da yüzüne bakmadım acaba kaçıncıyım... ***intern***
NeFaKo ben süper gidiyom mahhalli ligi başarıyla tamamladım amatör lig de birinciyim emirgazispor la (amatör lig 1619 bakabilirsiniz) aramızda birinci lig veya 2.ligde oynayan var mı
Curcuna Ligimde 1.ydim. Taraftar sayım 5.000 küsürdü. Ama oyun feci sıkıcı. Takımımdaki tüm oyuncuları sattım. Bakalım sonuç ne olacak.
FifaMen Orjinal Mesajı Yazan: mertcaner_57 tikisporla ammotör ligi grup 1.778 bakında takım görün 5.222 taraftarım var 7 maçtada galibim. Tikispor mu puhaha:D
Life. bende üye oldum ve soccercenter miniligine başvuru yaptım.Takımımın adı Danzotspor:) kabul ederseniz sevinirim.
Neo Bu maçlar sonunda şunu anladım. Kimseye acımayacaksın arkadaş. Adamlar centilmenlik dışı yapmışlar kadromu darmadağın etmişler iki takımıda. Oyuncunun sağlığı %50 lere filan düşmüş nasıl bir sakatlıksa. Bireysel antremanla iyileştirmeye kalksan 10 TDP gerekicek. Maçları kazanmak istiyorsanız centilmenlik dışı yapın her türlü kazanırsınız :)
YeshiL Ofansif 4-4-2 Centilmen, Centilmenlik'ten Şaşmayın İkili Mücadelenizi Yüksek Tutun Gece 12'den Sonra İki Defa Ant. Maçı Yapın Gündüz 11 12 Arası İkili Mücadele Çalıştırın. Takımızını Maça Dinç Bi Şekilde Çıkarın...
mertcaner_57 bence öyle ekstra ilerle uğtaşmaya gerek yok ben kendimce bir formül buldum şu ana kadar tek 1 gol yedim ve her maçta fark atarak kaanıyorum
Neo Orjinal Mesajı Yazan: YeshiL Ofansif 4-4-2 Centilmen, Centilmenlik'ten Şaşmayın İkili Mücadelenizi Yüksek Tutun Gece 12'den Sonra İki Defa Ant. Maçı Yapın Gündüz 11 12 Arası İkili Mücadele Çalıştırın. Takımızını Maça Dinç Bi Şekilde Çıkarın... Centilmenlik üst düzeydeydi zaten, adamlar takımı haşat etmişlerdi. Bugün Centilmenlik dışı yaptım iki takımda kazandı. Biri 5-0 Diğeri 3-1 Oyuncu bulmak sorun değil. Sakat ve cezalı oyuncularım oldu ama takımdaki yedeklerde iyi ;)
crdsa İki ayarı da arttırdım bugünkü maçta 3-2 yendik ama oyuncular gitti :D 2 kırmızı kart, 3 veya 4 de sakatlık var