Orjinal Mesajı Yazan: Mad_Dragon
Kanal 1'den büyük rezalet! Resmen yayını Karadağ televizyonundan çalmışlar! Kanal logosunu kapatmaya çalışmışlar, ayrıca Karadağlı spikerin sesi de duyuluyor! Böyle bir rezaleti ilk defa görüyorum!
Evet gerçekten kanal 1 çok kötü bir iş çıkardı.Zaten Grbalj'ın sahası bizim Amatör takımların sahasına benziyor.2 sene önce kurulmuş bir ligin takımı..Kanal 1 bu maçı yayınlayacaksa bizzat kendisi gidip yapmalıydı bunu.Tahmin edildiği gibi Karadağ televizyonu bi ara yüzme yarışlarından görüntüler felan soktu maçın ortasına..:)
Orjinal Mesajı Yazan: tarihi_menejer41
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Dukebox
Sivasspor Mehmet Yıldız'ın golüyle 1-0 önde şu an...maçı kanal 1 veriyor arkadaşlar bilmeyenler için tekrarlamış olayım..:)
Bu arada Sivas turu geçerse rakibi Braga'ymış :D
braganın basında hala sen olsaydın sivasa şans tanımasdım ama sen getafedesin artık:) o yüsden sivasın şansı yüksek
:D Öncelikle sağol.
Birincisi,Braga-Sivas maçını her türlü seyredeceğim gerçekten çok merak ediyorum şu anda Braga'nın gerçekte ne yaptığını.Transferlerini falan takip etmeye çalışıyorum,nerede kamp yapıyorlar vs ,Portekizce sözlüklerden bakıp anlamaya çalışıyorum felan..Baya baya tutkun olmuşum farkında olmadan:D...
İkincisi,Sivas daha lige hazır olmadığını gösterdi bize.Basit hatalar üst seviyedeydi.Çok tutuk oynadı Sivas.Dediğim gibi daha üç büyüklerin yeni kampa gittikleri bir dönemde Sivas,ucunda elenmek olan maçlar yapıyor.Stresli bir şey de bu aynı zamanda..
Sivas rövanşta Grbalj'ı 4 Eylül'den çıkarmayacaktır...