Vinsanity1015 Dostum şimdi ben v1.4ü yüklesem bütün transferler olur mu???birde v1.4 4mb ama v1.1 22 mb neden???
BLACK EAGLE5 bakalım indirip deniyorum uamrım düzgün çalışır ama yinede emeğe saygılıyım eline sağlık kardeşim...
buraklk BLACK EAGLE5 yükleniş dosyasında yazılanları yaptıysan olması lazım.İlk 1.1 kuracan sonra 1.4 kuracan.Yine olmazsa salomon'a söylemen lazım.
Salomon Orjinal Mesajı Yazan: can0303 Salomon kardeş tüm dünya transferleri yapıldı demişsin ama peter crouch liverpool da neden? o nereye gitti bilmiyorum?
Salomon Orjinal Mesajı Yazan: pesi61 merhaba kardesım oncelıkle emegıne saygı duyup bı tesekkur etmeden gecmek olmaz sana tesekkur etmek ısterım kendı adıma cabaların ıcın..benım sorum su olacak bende suan futbol atesıyaması yuklu ancak memnun degılım ozellıkle trabzonspor adına hıcbı calısma yok sende var sanırım senın yamanı yuklemem ıccın oyunu sılıp yenıden mmı yuklemem lazım yada yamanın ustune olurmu olmaz sanırım..?? silip yeniden yüklemen lazım kardeş. ayrıca rarın şifresi Metin belgesinde (RarPass adında) içinde var.
Salomon Orjinal Mesajı Yazan: Vinsanity1015 Dostum şimdi ben v1.4ü yüklesem bütün transferler olur mu???birde v1.4 4mb ama v1.1 22 mb neden??? ilk önce v1.1 i yüklemelisin. ondan sonra v1.4. bu şekilde tüm transferler olacaktır.
Salomon Arkadaşlar v1.5 Temmuzun sonunda çıkacaktır. Kesin tarih veremem. Rar şifreleri paketin içindeki metin belgesinde vardır. v1.1 olmadan HİÇ BİR VERSİYON ÇALIŞMAZ
mustafaslan94 Güzel olmuş.V1.5 te bank asya yeni takımlarını(güngören bld.,manisa) gibi ekleyip kadroları da güncellersen daha da güzel olur.başarılar
can0303 Orjinal Mesajı Yazan: Salomon Orjinal Mesajı Yazan: can0303 Salomon kardeş tüm dünya transferleri yapıldı demişsin ama peter crouch liverpool da neden? o nereye gitti bilmiyorum? peter crouch portsmoutha gitti
No_FeaR_GS **Arkadaşlar en çok merak ettiğim 4 büyüklerin stadı indiren söylesin lütfen yama hata veriyormu, stadlar güzel mi?**