Salomon Orjinal Mesajı Yazan: can0303 hepsi benzemiş ama jo fazla değil jo nun saçı bi tuhaf. edit player den anca o kadar. :D
can0303 Orjinal Mesajı Yazan: Salomon Orjinal Mesajı Yazan: can0303 hepsi benzemiş ama jo fazla değil jo nun saçı bi tuhaf. edit player den anca o kadar. :D evet saçı biraz tuhafdı ama haklısın edit playerden anca o kadar
Salomon Orjinal Mesajı Yazan: buraklk Salomon 1.1 ve 1.4'ü indirdim.İkisi yükleyip sorunsuz oynayabilir miyim? evet abi hiç sorun yok. ilk v1.1 i sonra v1.4 ü yükle. sorun çıkmıyor. imkansız. AMA: daha önce başka yama yüklememiş olman gerek.
buraklk Salomon cevabın için teşekkür ederim.1.5 ne zaman çıkacak.Çıkardığın yama için teşekkür ederim.
buraklk Salomon profil seç veya oluştur sorusu soruyor.6.Sayfa'daki profilini attım sorunu yine çözemedim.Yardım edersen sevinirim.
Salomon Orjinal Mesajı Yazan: buraklk Salomon cevabın için teşekkür ederim.1.5 ne zaman çıkacak.Çıkardığın yama için teşekkür ederim. Temmuz un sonunda çıkar. ama arada bir yerde v1.4.2 yi çıkarabilirim.
Salomon Orjinal Mesajı Yazan: buraklk Salomon profil seç veya oluştur sorusu soruyor.6.Sayfa'daki profilini attım sorunu yine çözemedim.Yardım edersen sevinirim. Profil seç diyeceksin. F. Koraç profilini seçeceksin. sorun çözülüyor.
fifamen95 yaşasın süper paket saol kardaş ellerine kollarına sağlık süperötesi bir yama eline sağlık harika müthiş daha nedenebilirki v1.5 sürümünü bekliyorum ne zaman çıkar
buraklk Orjinal Mesajı Yazan: Salomon Profil seç diyeceksin. F. Koraç profilini seçeceksin. sorun çözülüyor. İlgilendiğin için teşekkür ederim.Sonraki sürümlerin de neler olacak açıklar mısın?
BLACK EAGLE5 4 büyüklerin son transferleri sivok,seric,zapocthy,kewell,guıza falan bu yamada var mıdır?
Salomon Orjinal Mesajı Yazan: BLACK EAGLE5 4 büyüklerin son transferleri sivok,seric,zapocthy,kewell,guıza falan bu yamada var mıdır? 4 büyüklerin son transferlerinin hepsi var(seric hariç, onu bulamadım).
Salomon Orjinal Mesajı Yazan: gircoln yaşasın süper paket saol kardaş ellerine kollarına sağlık süperötesi bir yama eline sağlık harika müthiş daha nedenebilirki v1.5 sürümünü bekliyorum ne zaman çıkar temmuzun sonlarına doğru çıkar. ama temmuzun ortalarında v1.4.2 yi çıkarabilirim.
Salomon Orjinal Mesajı Yazan: buraklk Orjinal Mesajı Yazan: Salomon Profil seç diyeceksin. F. Koraç profilini seçeceksin. sorun çözülüyor. İlgilendiğin için teşekkür ederim.Sonraki sürümlerin de neler olacak açıklar mısın? Yapabilirsem düşen ve çıkan takımların yerlerini değiştireceğim. olmayan oyuncuları ekleyeceğim. transferleri yapacağım. aklıma gelen herşeyi yapacağım.
fifamen95 ellerine kollarına sağlık bu haber için gelecek paetleri sabırsızlıkla bekliyorum son transferleride yaparsan sevinirim ii seyirler
pesi61 merhaba kardesım oncelıkle emegıne saygı duyup bı tesekkur etmeden gecmek olmaz sana tesekkur etmek ısterım kendı adıma cabaların ıcın..benım sorum su olacak bende suan futbol atesıyaması yuklu ancak memnun degılım ozellıkle trabzonspor adına hıcbı calısma yok sende var sanırım senın yamanı yuklemem ıccın oyunu sılıp yenıden mmı yuklemem lazım yada yamanın ustune olurmu olmaz sanırım..??