CEMİL KAYA BASIN AÇIKLAMASI:
Kayserispor Teknik Direktörü cemil kaya sezonun ilk 4 haftasını değerlendirmek ve medyaya çeşitli bilgiler vermek adına bir basın toplantısı düzenliyor toplantı 14 haziran Cumartesi saat 11:40 da başladı. İşte toplantıdan ana başlıklar ve Cemil KAYA'nın açıklamaları;
Kayseri de 3 Büyüklerin Karkulu Rüyası Olacağz;
Evet ligin ilk haftaları olması takımın tam form tutmamış olması taktiğe daha uyum sürecinde olmaları elimde olmayan bazı sakatlıklar düşünülünce gerçekten çok iyi başladığımı düşünüyorum.Konya maçı o bir iş kazası ve ıvankov un sakat olması.Beşliktaş maçı çok çekişmeli geçti kazanabilirdik ama olmadı. FenerBahçe maçında 10 dakıka daha Dişimi sıksaydım 3 büyüklerin hepsinden puan almış olacaktım GalataSaray maçında batu gercekten çok bastırdı belkıde 2-3 gol bulabılırdı ama defansım gercekten çok ıyı iş çıkardı son 80. dakıka da genç Yaser i cangelenın yerıne aldım çok fazla yapacak birşeyım yoktu ama Yaser beni mahcup etmedı. Sizlerinde belirttiği gibi ilerleyen haftalarda çok ıyı sonuçlar alacağımdan hiç şüphem yok.
Onları Kimse Alamaz Gökhan Ve Topuz İmza Attı;
gökhan ve mehmet topuz da 2012 ye kadar sözleşme imzaladı morallari çok iyi toledo 2009 kadar uzattık sözleşmesini takımda kaldığı için çok mutlu oldu. Bu arada yenı transferlerden kaleci Chad Harpur Yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak.
Cangele daha iyi olacak;
Cangele ilk haftalarda istediğim seviyeye gelemiyor umut ediyorumki ilerleyen haftalarda daha ıyı olacak Trabzonspor Teknik Direktörü Ömer SARAÇ a bu konuda sitemım var oyuncuma 6,25 MN luk bır teklif yaparak kafasının karışmasına neden oldu. Ama ben cangeleye yenı teklifte bulunup sözleşme imzalatacağım ve morali ust seviyede tutup takıma daha fazla katkı yapmasını sağlayacağım.
Yaser İlk 11'i Zorlayacak;
Yaser hakkında sorulan Sizi ipten aldı onu ilk 11 de düşünüyormunuz sorusuna KAYA şu cevabı:
"Yaser Yıldız iyi bir genç yetenek ama şuan için bu yükü kaldıracak durumda değil umut ediyorumki Cangele Ve Gökhan Ünal dan çok şey öğrenecek GalataSaray maçının 90+2 ci dakikasında attığı sağukkanlı gol mutlaka onun kendine güvenını üst seviyeye çıkardı ve bende ilk 11 için varım dedi ilerleyen haftalarda ilk 11 e düşünebilirim" oldu.