Teknik Direktör Batuhan Keskiner

Galatasaray'da bir süre önce Canaydın'la anlaşarak ayrılan Karl-Heinz Feldkamp'ın yerine Batuhan Keskiner getirildi .
Canaydın yeni teknik adamı duyururken şöyle konuştu ; " Feldkamp'ın istifasından sonra yerine genç dinamik geçmişte iyi bir futbolcu olan Batuhan Keskiner'i getirmekten mutluluk duyuyorum . Ben ve yönetimim Batuhan Keskiner'in .teknik bilgisine bütün kalbimizle inanıyoruz . Taraftarımıza ve kulübümüze hayırlı uğurulur olsun."
Batuhan Keskiner ise "Taraftarı olduğum böyle bir kulübe teknik direktör olarak gelmek , benim için müthiş bir durum , Taraftar'ın bana ola güvenini'de boşa cıkarmayıp ligde şampiyon , Avrupa kupalarındada En az çeyrek final oynamak istiyoruz ."dedi .

Batuhan Keskiner " Takımda en cok güvendiğiniz isim hangisi ? " Sorusuna karşılık " Galatasaray yetenekli oyuncuları bünyesinde bulunduran bir Kulüp fakat Lincoln'e cok güveniyorum . O bu takımın saha içindeki beyni olacak ." dedi .

İşte Galatasaray'ın Yeni Transferi "San Roman"
Batuhan Keskiner takımın başına geçer geçmez . Defansın sağına Arjantinli oyuncu Jose San Roman'ı aldı . River Plate'de top koşturan tangocu 50.000€ karşılığı takıma katıldı . Batuhan Keskiner San Roman'a cok güveniyorum . Genc,yetenekli ve hırslı çok çalışıp bu formayı hakederse'de formayı alır . " diyerek defansın sağında rekabeti sağladı .
İşte Jose San Roman ;