22 Temmuz 2007
TRABZONSPOR ERSUN YANAL İLE YOLLARINI AYIRDI

Dün akşam saatlerinde, Trabzonspor'la yeni sezon için anlaşan Ersun Yanal'ın transfer
bütçesi ve takımın yönetimi konusunda yönetimle anlaşmazlığa düştüğü için Trabzonspor
tarafından görevine son verildiği bildirildi. İnternet sitelerinde kulislerde yeni
teknik direktör olarak Sir Ömer SARAÇ'ın isminin geçtiği söylentileri hakim. Konu ile
ilgili olarak Trabzonspor yarın akşam saatlerinde bir basın toplantısı yapacak.

22 Temmuz 2007 Saat:17.30
Trabzonspor kulübü yapılan basın toplantısında yeni teknik direktörü Sir Ömer SARAÇ'ı basın ve taraftarlara tanıttı. 25 yaşına kadar Almanya'da çeşitli kulüplerde futbol oynayan fakat genç yaşta sakatlanarak aktif futbola veda eden,daha sonra futbola yardımcı antrenörlük seviyesinde devam edip Borussia Dortmund'un alt yapısında 3 yıl görev alan 28 yaşındaki genç teknik adam basın üzerinde soğuk duş etkisi yarattı. Genç teknik adam basın toplantısında "Basın ve taraftarlar bana karşı şüpheli olmakta haklılar fakat onlardan bana sadece 10 hafta süre vermelerini ve ondan sonra yargılamalarını istiyorum. Ben zaten başarısız olduğum halde bunu olgunlukla kabul eder ve kulübü zora sokmadan kendim takımdan ayrılırım. Fakat kendime güvenim tam ve transfer konusunda daha göreve başlamadan anlaştığım isimler var ve bu isimleri bu hafta içinde açıklayacağım. Bana güvenen yönetime çok teşekkür ediyorum ve bu güvenlerini boşa çıkarmayacağıma dair söz veriyorum"

25 Temmuz 2007
İŞTE SİR ÖMER SARAÇ'IN TRANSFERLERİ!

CLAUDIO LOPEZ
BONAVENTURE KALOU
MARCELO (Santos)
ALEJANDRO GOMEZ (Arsenal Sarandi)
Not:
Cemil ben sana bi oyuncu önerirdim ama onu da kendim aldım zaten Alejandro Gomez:D