Orjinal Mesajı Yazan: BeST_8 ZlataN
Halil ve Semih dışında forvet yok ? Woooo Nihat neci ? adamı kimse saymıyor ha.
Milli takımımızın sistemi belli çakılı forvet yani Halil Semih yeterli yanında da Nihat oynucak. bu kadar basit. Mevlüt mükemmel bi yetenek kart cezalısı veya sakatlık olursa kendisini gösterceğinden eminim. yani bana göre bu forvetler yeterli olmakla birlikte Mehmet Yıldızın kadroda yer bulması gerekiyordu milli takımın taktiğine uygun.
Ümit karan diye tutturmuş millet adam 2. yarıda ne verdi takıma bi bakın isterseniz attıgı gol ortada. kimse adamın attıgı klas ve ilginç gollere aldanmasın.
OrtaSahamız ise mükemmel olmuş. ama Mehmet Topuzu aramadı değil gözler olması gerekiyordu.
Defansta Emre Güngor nasıl olmaz çözemedim ibrahim kaş'In bjkye kazandırdıkları ortada..
Kaleye ise volkan veya rüştünün geçeceği kesin ama diğer kalecinin tolga gibi bi bomba yerine aykut olması gerektiğini düşünüyorum.
1- Nihat tek forvet oynamayacağından ve yanında bir forvet olacağından ikisi kalıyor doğal olarak.
2- İstersen Fatih Terim ligdeki gol sayılarına baksın en üstten üç kişiyi alsın, böyle mantık olur mu? Ayrıca senin mantığınla gidersek Semih goller attı, iyi de daha az da olsa Ümit Karan da attı. Ümit Karan'ın katkısı ne demişsin. Çok net bir şekilde asistlerini hatırlıyorum, Semih'in takıma ne katkısı oldu? Ayrıca bir şey mi yaptı?
3- Sonuç olarak Semih alındı, Ümit Karan'ın da kesinlikle alınması gerekiyordu. Tarafsız bir şekilde bakmayı denesen? Semih gollerini attı, hak etti. Ümit Karan gibi her türlü şut çekebilen biri nasıl kadroda olmaz? Kafa, sol ayak, sağ ayak, plase, sert, uzaktan, röveşata, vole... Her türlü çok güzel şut çekiyor. Hadi bunu geçtim, kanattan girip asist de yapabiliyor. Oynadığı maçlarda Galatasaray'ın attığı bazı gollerdeki paslaşmalarda kendisi de vardı, ki bu paslaşmalar düz paslaşmalar değil. Havadan, tek pas vs...