Orjinal Mesajı Yazan: Mad_Dragon
Aykut nerede? Ligin gol kralı kadroda oluyorsa, ligin en az gol yiyen takımının kalecisinin de olması gerekmiyor mu? Aykut'u geç şu takımda Halil ve Semih(!) dışında forvet yok! Onlar da tartışılır. Mevlüt Erdinç nereden çıktı? Ümit Karan, Mehmet Yıldız ve her şeye rağmen Hakan Şükür dururken bunların kadroya alınması büyük bir gol sıkıntısı çekeceğimizi düşündürüyor. Gözlerim Emre Güngör'ü arıyor, meğer İbrahim Kaş daha başarılıymış da haberimiz yokmuş!
Euro 2008'de başarılı olacağımızı düşünüyordum ama artık en ufak bir inancım kalmadı!
Halil ve Semih dışında forvet yok ? Woooo Nihat neci ? adamı kimse saymıyor ha.
Milli takımımızın sistemi belli çakılı forvet yani Halil Semih yeterli yanında da Nihat oynucak. bu kadar basit. Mevlüt mükemmel bi yetenek kart cezalısı veya sakatlık olursa kendisini gösterceğinden eminim. yani bana göre bu forvetler yeterli olmakla birlikte Mehmet Yıldızın kadroda yer bulması gerekiyordu milli takımın taktiğine uygun.
Ümit karan diye tutturmuş millet adam 2. yarıda ne verdi takıma bi bakın isterseniz attıgı gol ortada. kimse adamın attıgı klas ve ilginç gollere aldanmasın.
OrtaSahamız ise mükemmel olmuş. ama Mehmet Topuzu aramadı değil gözler olması gerekiyordu.
Defansta Emre Güngor nasıl olmaz çözemedim ibrahim kaş'In bjkye kazandırdıkları ortada..
Kaleye ise volkan veya rüştünün geçeceği kesin ama diğer kalecinin tolga gibi bi bomba yerine aykut olması gerektiğini düşünüyorum.