Midd Sükrü grublardan cıkarsın valencia macında yenılmısın bosver rovansıda var . ligdede güzel gidiyorsun ;)
_Mokoena_ Orjinal Mesajı Yazan: Mr.Simon No flood ! Türkçe lütfen ;) Şükrü gidişat iyi. Kadroyu kalabalık tut derim (yorgunluk için)
el kun Orjinal Mesajı Yazan: __LioNel Messi__ SS ler yok mu birde taktik ss atsana Bi yarım saat içinde bütün Ssler gelicek arkadaşlar;)
__LioNel Messi__ Orjinal Mesajı Yazan: _Nilmar_ Orjinal Mesajı Yazan: __LioNel Messi__ SS ler yok mu birde taktik ss atsana Bi yarım saat içinde bütün Ssler gelicek arkadaşlar;) bekliyoruzz
el kun Arkadaşlar evdeki modemin bozulmuş olmasından dolayı ss atamıyorum:o .Şu anda babamın ofisinde ss atacağım.İşte ssler! Son olarak kullandığım taktik
el kun Kariyer bitmedi.Benim bilgisayarda bi takım problemler var;).Düzelene kadar oynayamayacağım.:o
el kun Premier League Champions League Liverpool bu skor sonrasında D Grubundan,Altunsu önderlipinde 1. olarak çıkıyor.Rakip: Premier League Lig Puan Durumu Kariyer çok ilerleyemedim,bu nedenle sizlerden özür diliyorum:O
el kun Orjinal Mesajı Yazan: Drogbaba kanka bu taktikle büyük takımlardan çok gol yersin Kanka zaten artık o taktikle oynamıyorum.Çok iyi bi taktik buldum;)Oynadığım taktikle baya farklı galibiyetler aldım.Sslerde akşama doğru gelir;)