adezottis Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYA porto nun kadrosunu bilmiyoruz ki nasıl söyleyelim şimdi kimin yeneceğini şükrü bence porto yener ama Porto alır:D
eLanvitaL Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYA porto nun kadrosunu bilmiyoruz ki nasıl söyleyelim şimdi kimin yeneceğini şükrü bence porto yener ama
el kun **Arkadaşlar sonunda geldim.Gelmediğim sürede dedem ameliyat olmuşt.Bu yüzden Adana'ya gittik.Sslr-er bugün gelir.Şimdiden bende sabırsızlandım.**
el kun Altunsu maçtan sonra yaptığı açıklamada;"Oyuncularımız birbirleriyle uyum halinde oynadı.Yeni transferlerimizin performansı çok iyi.Bu performansımızı ligdede gösternek istiyoruz"dedi.
Cemil KAYA **vayyyy kardeşim benı utandırdın aferin sana aldın kupayı tebrik ederım bende zaten bunu amaçlamıştım :D:D:D:D**
el kun Valencia'nın genç oyuncusu Sunny Liverpool ile anlaştı.Sunny için harcanan bütçe 9 Milyon £ olarak açıklandı.
Ronaldinho 80 Helal sana. Sunny iyi bi oyuncu oldugunu düşünüğyorum her zaman ki gibi yine kupalar senin olacaktır.
el kun ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Maçlar