heroic galatasaray pack ın lınkı ölü yenilersen sevinirim ayrıca yaptığın faceler çok başarılı tebrik ederim
Mythbuster Gs'li oyuncuları isteyenler için tekrar link veriyorum.. Aslında bazıları bulmak zor oldu.. Çünkü kötü oldukları için bi kenara atmıştım.. Biraz değişiklkler de yaptım.. Serkan ve Aydında Mevcüdtur.. Link 1
Mythbuster Oraya Meira'yi da koydum..Belki Gerçekte ki gibi defans oyuncusu sorunu çekenler olurda Zenit'e satmaya gönlü olmaz diye;) Yorumlar için sağolun.. Ön izleme;
Smertus Colman.Model güzel ancak renk pek olmamış,renk ve saça bir update olursa iyi olur.Bordo bandana takıyor. Bu saç nasıl?
Mythbuster O renk Sorununu herzmn yaşıyorum ztn.. Çok fazla photoshoptan anladığım söylenemez.. Renkte düzeltme yapacaktım ama yine de çok iyi olacağını söyleyemem.. Senin gönderdiğin resimde ki saç daha iyiymiş..
Zombie Ali Orjinal Mesajı Yazan: Mythbuster Gece çekilmiş fotoyu kullandıysan rengi ayarlaman zor olabilir. Ama model çok güzel eline sağlık.
Mythbuster Şimd ki renk biraz daha iyi oldu sanırımm.. Saç önerin için sağ ol.. Biraz küçük geldi ama düzenledim oldu..