Mythbuster Uzun Bi aradan Sonra yine Ben;) O kdr ara verdikten snra zor oluyomuş face yapmak:) Şimdi Nereleri Düzeltmem gerektiğini ve Uygun Bi Saç önerisi Yaparsanız Sevinirim.. Kırılan Linkleri Yenilerim en kısa zamanda..
Zombie Ali Cidden güzele benziyor. Bmp'yi daha da geliştirmelisin. Kaşlara update gerekiyor. Birazcık da sakallar belirgin olursa süper olur. Eline sağlık.
Mythbuster Nyse Ben Link Vereyim de, Sen ztn yapıyosun o daha iyi.. Senin ki bitesiye kdr bunla idare ederiz;) Link; http://www.sendspace.com/file/apu6jc
Mythbuster Arkadaşım Sen Bu Üslubla Kime, Ne yaptırabileceğini Sanıyosun!! Alex Ztn Defalarca Yapıldı... Elano Blumer; Önizleme..
Mythbuster Tmm Bakarım Ben Onlara.. Yapmaya çalışırım.. Elanoda ki resim küçük olduğu için daha iyi bişey olmayacaktı.. Oyüzden Szolpas'in( Yanılıyo da olabilrm) Çalışmasına Düzenleme Yapıp Kendi Bulduğum Saçı Koydum...
Johny6 elanonun sacının rengı bu kadar koyu dgıl gayet acık kahverengı ona gore bı duzenleme yaparsan daha ıyı olabılır ama sac seklıde tam olarak bu degıl . eger uzun halını yapamıyosan 3 e vurulmus kısa halı var onu yapabılırsın =)