crdsa Sir Alex Ferguson, Manchester United'dan ayrılabileceğini açıkladı. Benim takımın başına geçeceğim söylentileri yaygın. Bakalım nolcak? Ayrca GS, UEFA kupasında Lyon ile final oynayacak (ilk sezon)
zafer78 **Gs final mı oynıcak kupayı alsında Benim kariyerimdede iki sezondur 10. ve 9. sıralarda bitirıyolar orduspor bile yendi:D:D**
crdsa Takımın bütçesi gittikçe düşmekte. Hiçbir şey anlamadım bu işten. Normal iken 3 hafta kala -15 milyon dolar oldu. Maaş bütçesine yaklaşmadık bile, harcamıyoruz da para. Manchester United'a gitsem mi acaba?
crdsa Üçüncü bitirdik. Not : Bayern ve sonraki maçlarda Cristiano Ronaldo'nun Tactic Ajaxian kullanılmıştır.
Roy Keane Galatasaray 2.kez UEFA'yı almış,süper olmuş:) Ligi iyi bir yerde bitirmişsin,bir kaç takviyeyle şampiyon bile olabilirsin.
crdsa Frei 7,5 milyon dolar karşılığında Hannover'e transfer oldu. Omar Esparza transferi sezonun en iyi transferi seçildi.
Midd Orjinal Mesajı Yazan: Roy Keane Galatasaray 2.kez UEFA'yı almış,süper olmuş:) Ligi iyi bir yerde bitirmişsin,bir kaç takviyeyle şampiyon bile olabilirsin. Sana katılıyorum :)
crdsa Werder Bremen'in teklifini kabul ettim ve takımın başına geçip hemen transfer çalışmalarına başladım. Transferler bitince kadroyu size göstereceğim.
Venom Bremen, Dortmund'a nazaran daha sevdiğim bir takım; başarılar dilerim. Taktiğimin böyle işe yaradığını görmek de güzel oluyor. Şampiyonluk bekliyoruz Ozan.