11.Hafta:Sutton United-Maidenhead

Maçın Ardından...
Takımıma öncelikle mücahadelerinden ötürü teşekkür ediyorum.Biraz tutuk başladık ama sonra toparladık.Demetriou gerçekten enteresan bir gol attı.Sylvester'in daha hızlı olması ve şutlarını düzeltmesi lazım.Önümüzdeki maç kritik.
FA Cup 2nd Qual.Rnd:Sutton United-Margate

Maçın Ardından...
Bizden kötü olan takımlara karşı genelde tutuk oynuyoruz.Bunu hazırlık maçlarında da gördük.Doğrusu maça çıkarken korkmuştum.Korktuğum başıma da geldi.Takım belki de kötü bir takımla oynamanın havasıyla böyle oynadı.Yine de avantajlıyız.Takım birbirini çok iyi tamamlıyor.Önümüzdeki maça daha rahat çıkacağım.
FA Cup 2nd Qual.Rnd Rep:Margate-Sutton United

Maçın Ardından...
Takım bugün toparlanmıştı.Artık işin ciddiyetini anladılar sanırım.Bitiricilik sorunumuz bizim 90 dakika boyunca öne geçmemizi engelledi.Ama Kersey ikaç gibi geldi takıma ve klas bir gol atti.Bath maçına moralli çıkacağız.
12.Hafta:Bath-Sutton United

Maçın Ardından...
Buün çok fazla pozisyon verdik.Markaj konusunda sıkıntı yaşadık.Paslarımız istediğimiz gibi değildi.Gene de biz de bolca pozisyon yakaladık ve Sylvester'in plasesiyle golü bulduk.Oyuncularım çok iyi mücahadele ettiler.Gençlik ateşi denilen şey bu olsa gerek.Önümüzde bir kupa maçı var ve lig sonuncusuyla oynayacağız.Antremanlara daha çok asılıp bu maçı kazanmak istiyoruz.
Setanta Shield 1st Round:Sutton United-Hayes&Yeading

Maçın Ardından...
Rakibimizin teknik direktörüyle iyi bir arkadaşlığımız var.Bugünkü maç gerek oyuncular arasında gerekse bizim aramızda çok dostça geçti.Bu maç gayet iyiydik vuruşlarımız da isabetli oldu.Behan turnuvanın en güzel golü olabilecek bir gol attı.Takımımı kutluyorum.Çok iyi toparlandık.Gerek oyuncular gerek finans.Daima ileri diyerek yolumuza devam edeceğiz.