Orjinal Mesajı Yazan: Sergio Leonel Aguero
Orjinal Mesajı Yazan: d.guenduez
İstediğin zaman formunu mormunu atarız herşeyini
Her hafta atıyo zaten:D
:D:D
Orjinal Mesajı Yazan: Cristiano_7_17
Nihati kacirman kotu oldu walla ama olsun paran olunca Torresi geri alirsin :D hehe
senden ilk 3'e girmeni bekliyoruz.. en cokta 1ci olarak gormek isteriz :D
Eyvallah iyi dileklerin için :)
Orjinal Mesajı Yazan: steven_stiffler
Deha güzel takım seçimi yapmışsın hocam.Transferlerin de bir o kadar güzel.Her ne kadar Owen sevmesem de :D Baptista ve Ferreira transferlerin hakikaten iyi..;)
Sağol beğenmene sevindim :)
Orjinal Mesajı Yazan: Norwayboy
başarılar deha senden ii şeyler bekliyoz...transferler ii yanlız baptistatı aldıktan sonra oweni de alman biraz gereksiz gibi geldi bana...
Forlan ileride tek forvet arkada aguero ve baptista oynuyor.Forlan yorulunca Owen'ı sokuyorum.Oynatmadın beni diyemiyor :D:D
Orjinal Mesajı Yazan: Roy Keane
Çok yerinde transferler yapmışsın bence.Yeni takımında başarılar bu arada Dehacım:) Şampiyonluk bekliyorus:p
Sağol cigerim :D
Orjinal Mesajı Yazan: booyaka
Owen patlama yapar inşallah da şu kamuoyunu susturur :D
Yedekten girip gol atmak için Semih gibi olmak lazım :D Ben açıkçası Forlan'ı keseceğine inanmıyorum :D
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uefa Kupası 2.Tur Maçları :
At. Madrid'e Şok !

At. Madrid herkesi şaşırttı.Maçı farkla kazanması beklenen Madrid ekibi , Maçtan 2-1 galip ayrılabildi.Koper takımı son saniyede penaltı kullandı ancak Leo Franco bu topu çıkarmayı bildi.
At. Madrid Son Dönemeçte !

Koper'i deplasmanda farklı yenerek turu geçen At. Madrid , Uefa'ya gitmek için son bir eleme turuna katılmaya hak kazandı.
At. Madrid'in Rakibi Tel Aviv !
La Liga Heyecanı Başladı !!
At. Madrid Farkı !

At. Madrid ilk haftada evinde Levante'yi farklı mağlup etti.