suptortion Orjinal Mesajı Yazan: furkan_2280 bence kitserverden kaynaklanıyo arkadaşım kitserver kullanmıyorum ve oyunun yamasız sadece yüklenmiş orjinal halindede oluyor...
R2.Savage Bu sorun(!) bende de oldu.Ne kitserver ne başka bir grafik eklentisinden kaynaklı bu sorun. Büyük ihtimalle onlinedan kaynaklıdır ;) IGN ve replaylerde çıkan Canon ile olan reklam anlaşmalarında sorun çıktı sanırım :P
Denizimo **Şuan benimde oyunumda "KONAMI" logoları bulunmakta sorunu hep beraber arıyoruz daha çözemedik şu ana kadar yaşadığım en ilginç olay PES2008'de.**
suptortion yıllardır yama yaparım böyle bir şey görmedim......neyse ki sadece bende olmaması birazcık rahatlattı beni ama sanki çözebileceğimi z bir şey miş gibi gözükmüyo bana maalesef
oyuncu777 arkadaşlar cv_1 ile ilgili bi durum....bence silin sonra tekrar cd sinden yenisini yukleyin duzelir,afs explorer kaynaklanıyor....yama yukleme ve yuklenen yamayı değiştirirken oluyor...
defter ulan bende hiç yama yok bendede cıktı o dediginiz..kadro ekranında dikkatimi çekti ne iş acaba.
suptortion Orjinal Mesajı Yazan: hasankazanci arkadaşlar cv_1 ile ilgili bi durum....bence silin sonra tekrar cd sinden yenisini yukleyin duzelir,afs explorer kaynaklanıyor....yama yukleme ve yuklenen yamayı değiştirirken oluyor... Hayır arkadaşım durum ciddiyetini anlatamadım..tekrar edeyim... bilgisayara sırf bu yüzden iki defa format attım ve net e bağlanmadan sadece pes i yükledim DVD den...hiç bir yama yüklemeden hiç bir kayıt ı oyuna dahil etmeden...sıfır sistem tertemiz ve sıfır pes yamasız yine aynı şey yine oluyo..zaten üşenmedim bütün dosyalara tek tek baktım yok dosyaların içinde..zaten artık çoğunun yerini ezbere biliyorum.........
kralefe eewt yabana oldu kendi cv içindekini adboardı sildim kendimnkini ekledim kitserverada kendiminkini ekledim 1 -2 tanesi benim yaptıkalrım diğerleri hep konami çıktı delircem yaa
Barrett ** Bende de war da nie bu kadar büyüttünüz anlamadım..Kenarda köşede dursun işte ne zararı war size ufacık konami'ciğin :) **
canan arkadaşlar konomi reklam panoları hatası bendede oldu oyuna girmeden internet bağlantısını kesin düzeniyor. iyi pesler.
suptortion Orjinal Mesajı Yazan: canan arkadaşlar konomi reklam panoları hatası bendede oldu oyuna girmeden internet bağlantısını kesin düzeniyor. iyi pesler. formattan sonra bile yükleyin ce oluyo diyorum hiç net e bağlanmadan ve sadece dvd den yamasız...zaten net teyken oynamıyorum ki alakası yok...
caNber beyler üç gündür bu neden oluyo die araştırdım sizin bu konuyu tartıştığınızı gördüm oyunu ilk yüklediğimde bu yazı vardı sonra yama yükledim ondan mı gitti bilmiyorum şimdi yeniden geldi.harbiden şaka falan ama 3 harfliler gelmiş herhalde:eek: :D
B3rk3R ya aynı şey bende de war ama ben de o yazı çıktıktan sonra oyunda yavaşlama meydana geldi..ama aynı şekilde o yazı geldikten sonra kablosuz klavye mouse kullanmaya başladım acaba yavaşlama maouse klavyeden dolay olabilir mi?? sistemim gayet ii