suptortion beyler 7 yıllık futbol oyunu yamacısıyım( beş yıldır fifa - iki yıldır pes)çok ilginç bir şey başıma geldi ve şimdilik bulamadım sebebbini bilen anlayan varsa lütfen yardımlarını bekliyorum..ben pes imi kendime göre ayarladım...kendi çimlerim kendi scoreboard um kendi reklam panolarım hatta bazılarını gönderdim download bölümüne... replaylerdeki ve loaidng ekranlarındaki logolarım hepsini kendim yaptım...ancak çok ilginçtir ki bir hafyadır maç a girerkenki loading ekranında sanki etiketle yapıştırılmış gibi duram KONAMİ amblemi var ve bu replaylerde hatta reklam panolarımda da çıkıyor...asıl ilginç olan şu ki bunların çıkması için olamıs gereken yerlere baktığım da bu amblem gözükmüyor dosyaların içinde...akıl almaz bişey...bunu bilen yada yaşayanlar lütfen yardım cı olsunlar...teşekkürler...
qurtulush_100 ewet abi bendede öyle oldu çıldırcam yaaa reklam panoları da öyle oldu bide 1 kaç yerde avea oluo hep konamı ya konamı yazısından soğudum samiyende maç yapıom her yerde konamı bunun nedenini bilen varsa lütfen belirtsin
suptortion Orjinal Mesajı Yazan: ultrASlan1989 yüklediğin bi yamayla ilgilidir kardeşim en son yüklediğin yama neydi??? hayır yüklediğim bütün yamalar benim zaten yüklemiş te olsam başka bir yama mutlaka elden geçirir birşeylerini değiştiririm... bu arada asıl ilginç şeyi sölemeyi unuttum inanmicaksınız ama...pc ye fotrmat attım sırf bu yüzden ve orjinal pes i yükledim yani SIFIR YAMALI...AYNI ŞEY ONDA DA ODU....paranoyak oldum kafayı yicem....:(
qurtulush_100 Orjinal Mesajı Yazan: the_xerox bilgisayara 3 harfliler girmiş galiba:D pcye girenlere gircem zn ben :D:D:D:D
qurtulush_100 abi master ligte sınırsız para olayına girdin mi? belki tesatüftür ama benim pcde bu konamı olayı sınırsız para şeyini şeederken oldu
FbHackman Orjinal Mesajı Yazan: qurtulush_100 abi master ligte sınırsız para olayına girdin mi? belki tesatüftür ama benim pcde bu konamı olayı sınırsız para şeyini şeederken oldu ben master lig oynamıyorum zaten
yilmassh benim de basima geldi ama ben galiba net uzerinden oyunlarini mi guncelledi ler diye supheye dusmustum cunku ben medium da oynuyorum (kisa sure sora bu sona erecek ekran karti alcam :D) nys bende arada kasiliyordu medium ama simdilerde bu olaydan sora sanki high ta oynar gibi inanilmaz bi gercekcilik ve duzelme oldu oyunda bende onemsemedim faydasi olan seyi neden kizalim ki dimi.. saygilar
suptortion yok ben hayatım da master lig oynamadım hiç bir güncellemede yapmadım zaten bütün yamalarımı lkendim yapıyorum...akıl almaz bir şey yaa resmen dosyaların iinde olmayan şey ouyunda gözüküyor.....
Yasin KAYA aynı şey benim de başıma geldi 1-2 haftadır konami yazısı gözüküyor.oyunda hiç yama yüklü değil.sadece kendi yaptığım sami yen var.onun dışında hiç yama yok.sanırım belli bir süre sonra herkesin başına gelmiş bu:)
suptortion inanılmaz bir şey yaa.....demek tek benim başıma gelmemiş....peki ama nasıl bulucaz bunu yaa...
oyuncu777 evet arkadasla benide aynısı başıma geldi hala devam ediyor belki ben bişeyleri yanlış yapmısım diye pek ustelemedim ama cok ama cok ilginç ne ettiysem duzeltemedim...ama itserverden olabilir diye supheleniyorum?
suptortion tekrar ediyorum..işin en ürkütücü ve şaşırtıcı yani..ister inanın ister inan mayın hatta deneyin....bilgisayara format attım ve sadece oyunu yükledim hiç bir yama hiç bier şey yüklemedim...ve yine aynı şey oluyo...lanetlendim galibaa....