Premier League 20.Hafta
4-0 çok net bir skor ile roy keane'in sunderland'ını yendik.. Bir hafta sonra FA Cup'ta da karşılaşacağımız Sunderland ekibini iyice tanıdık ve iyi bir oyun ile net bir skor ile mağlup ettik...

Premier League 21.Hafta
Middlesbrough engelini de kolay geçtik ve Premier League'in zirvesinden inmemeye karar verdik.. Form da olan Adebayor ve Van Persie'nin golleri ile 2-1 yendik ..

Fa Cup 3.TUR
Son dakikalarda attığım goller ile 4.Tur'a adımı yazdırdım...!! Adebayor son maçlardaki gibi yine golünü attı.. Tam gaz yola devam ediyoruz...

Fa Cup 4.TUR Kurası
Rakip ---> Swansea
Premier League 22. Hafta
Adebayor şova devam ediyor.. Arsenal de galibiyetlere devam ediyor.. Yine klasik tek kale maçlarımdan birini yaptım...

Premier League 23. Hafta
Olmadı.. Berabere kaldık.. Fena bi skor değil ama Adebayor'u dinlendireyim dedim gol atamadık.. Valla burdan Adebayor'un takımı taşıdığı anlaşılıyor.. Agüero şu ana kadar pek verimli olamadı .. Böyle giderse seneye bir transfer yapacağım sizce kim olabilir ama maksimum 22 yaşında olsun?

FA Cup 4.TUR
Rahat bir tur ve galibiyet aldık.. 3-0 ile Eduardo'nun 2 golü ve biri süper.. Maçı Arsenal'e getirdi zaten 2. yarı as oyuncuları dinlendirdim.. Bakalım diğer turda rakip kim olacak?

Premier League 24. Hafta
Chelsea'yi yine yenemedik ama bizim için iyi bir sonuç oldu çünkü Chelsea ile puan farkı 5'te kaldı.. Bundan sonra fikstürüm biraz zorlaşıyor burayı iyi atlatmam gerek... E.Garay 89'dk da süper bir frikik golü ile maça beraberlik getirdi ve Arsenal'in yenilmezlik serisi 24 maça çıktı ligde...

Premier League 25. Hafta
Bu maçta da 1 puanı aldık=)) Ama çok iyi oynadık ve yazık oldu .. İşte aşağıda istatislikleride görebilirsiniz.. Şut oranları çok dikkat çekiyor.. Rosicky'nin uzaktan golü ile beraberliği eşitledikten sonra 5-6 tane net gol kaçırdık..

İstatislikler

valencia maçları 2 saat içinde burada..!!!