hepinize teşekkürler..!!=)) walla iyi kazıkladım bizim hrfleri:D
--------------------------------------------------------------------------------------
Evet lige başladık.. Pek de iyi başlamadık ama arkası iyi geldi=)
Premier League 1.Hafta
Tek kale oynadık fakat olmadı işte ilk hafta azizliğine bırakıyoruz. K.Toure süper bir futbol oynadı ve golünü attı ama geri kalan o kadar iyi değildi.

Premier League 2. Hafta
Nihayet ilk galibiyetimizi aldık.. Birmingham karşısında iyi oynadık ve golcülerimiz sayesinde kazandık. Agüero ilk gölünü attı...

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Tur İlk Maçı
Turu geçtik ve şampiyonlar ligine kaldık diyebilirim.. Çok sıkıcı bir maçtı ama 2 gol attıktan sonra çok yorulmamak için 2. yarı 2-0 skora yattım..

Premier League 3.Hafta
Evet form tutmaya başladık ve goller arka arkaya geldi sonunda 3-1 ile rahat bir galibiyet aldık .. İnşallah sonuna kadar böyle gider...

Premier League 4. Hafta
Çok sıkıcı bir maçtı ama Agüero çok goller kaçırdı. Eduardo'yu 75'de oyuna aldım ve golünü attı.. Bu maçta da 3 puanı aldık..

Uefa Şampiyonlar Ligi 3.Tur 2.Maçı (eleme) ...... ILK MAÇ : Debrecen 0-2 Arsenal
Çok rahat bir maçtı .. Gençleri oynattım ve 4-0 yendim.. Fabregas'ı falan dinlendirdim ve 4-0'la gruplara kaldım bakalım grubumuz nasıl olacak..

Premier League 5. Hafta
Çok güzel bir maçtı ve Van Persie'nin süper golleri ile 4-3 kazanmamız tam Londra derbisine yakıştı ve bu galibiyet ile yenilmezliğimizi sürdürmüş olduk.. 2. yarı taktik değiştirdikten sonra goller arka arkaya geldi ve maçı kazandık .. İşte bu kadar kolay ama deplasmanda böyle bir galibiyet aldıktan sonra ada da bütün gazeteler Ilhan Richard'la röpörtaj yapmak için sıraya girdiler...

Premier League 6. Hafta
Büyük maçlar üst üste geldi.. Ama bu maçtan da kazasız belasız atlattık maçtan önce hedefimiz beraberlikti çünkü Agüero ve Adabayor gibi 2 gol silahımız eksikti o yüzden maçta beraberlik bizim için iyi bir skor oluverdi.. Çok sıkıcı bir maçtı toplam 2 takım 9 şut çekmiş kaleye tam bir orta saha mücadelesiydi.. Ama sonunda bizim için fena olmayan bir skor aldık.. Şimdi gözler Şampiyonlar Ligi kura çekimine çevrildi..

yorumlarınızı bekliyorum...!