_ViRuS_ Latif_Davids_26 Senden Rica Etsem = |ALex De Souza Face+hair| ve |Djibril Cissé Face+hair|`i LinkLeyebiLirmisin. YanLısLıkLa KitServerdan SiLdim..(UsteLik Alex ßaya iyiydi..)
_EsEsim_ Zaten çok yakında pes 6 turkcell süper ligi 2008/2009 sezonu yaması çıkarcam bankasyayı koymmucam bankasya yerine her ligden takımalr eklicem pek yakında :D:D
kone_61 arkadas yaptıgın bu yamada kı hatalarını umarım yenısınde yapmassın benden bır kac onerı menuler yeni.face ve hair mapleri düzenli olsa option file geniş yeniden düzenlense bank asya ligi olmasın buyuk takımlar konulsa guzel stadlar yada toplar bulabılırsen cok iyi olur
_EsEsim_ Arkadaşım hiç endüşe duyma sadece bekle ve görün..... zaten sürem çok uzun 2 ayy boyunca zamanım war... Kendim bütün edit menüleri ve diğer yerlere türkçe menüler yerleştircem..... kendi pes 6 ma yaptım ama çıkaracağım yamamada yapacam
Bart Simpson Ilk önce emegine saglik:) Update cikarirsan GS nin yeni formalarini ve kaleci formalarini koyabilirmisin? Ve diger takimlarin 08/09 formalari?
bela81 latif kardeşim bence bankasya koy çünkü senin yaptığın yama gibisini suana kadar bulamadım onun için tutulur yeni yama kadrolarda sana zaten ben yardım edicem bulduğum güzel formalarıda sana yollarım
_EsEsim_ yaff arkadaşım bankasyayı koymak istemiorum çnk: kadrolarda felan çok zorluk çekiorum ama çok istek olursa koyarız olmazz mı abi??
_ViRuS_ ArkadasLar Yamayı iNdiren Varsa aLex De Souza FAce+hair Lazım.. ßiri ßana Cekip Ataßilirse iyi oLur..
_ViRuS_ SaoL Kerdes yardımın için...HaLLettim ßu ALex Face'si En qüzeLLerinden.. Fakat Sacta Sorun Var uyqun ßi Sac Yapan oLsaydı quzeL oLurdu..
_EsEsim_ İŞte farkımız arkadaşlar çıkaracağımız yaamada hiç bir eksik olmayak facesler tam olacaktır... 2. PES 2006 TURKCELL SÜPER LİG 2008/2009 SEZONU MAXİMUM PACK!!! İÇİN ÇORBADA BNMDE TUZUM OLSUN DİOSANIZ BİR GRUP ŞEKLİNDE BU PACK YAYINLAYACAĞIZ!!!! YAMA SAHİBİ:LATİF_DAVİDS_26 YARDIMCILAR:BELA81 YARDIMCILAR:? YARDIMCILAR:? YARDIMCILAR:? YARDIMCILAR:? aranıyor duyurulur