Roy Keane Oyunda bilinen oyuncular bunlar zaten bunların yanında kendi bulduğun yetenekleride almalısın;)
tommy89 Orjinal Mesajı Yazan: Roy Keane Oyunda bilinen oyuncular bunlar zaten bunların yanında kendi bulduğun yetenekleride almalısın;)
zafer78 Orjinal Mesajı Yazan: Drogbaba Orjinal Mesajı Yazan: Drogbaba Lazio Ne Oldu Kowuldum adamlar 10 sıradayken kowdular valla ss si var kariyerde lazioda bütün futbolculara talip vardı hemde büyük takımlardan mecburen göndermıodum moralleri bozuluo oynayamıolardı
zafer78 BERABERLİKLERİN TAKIMI PSG Lide 6. sıradayım atıtıgm gol 18 yediim gol 18 yani averaj 0 as defansım yepes 4 aydır sakat ondan kaynaklanıor heralde::D MALESEF KUPADAN ELENDİM...İYİLEŞ ARTIK YEPES
zafer78 VEEEE LİGİN İLK YARISI BİTTİ SON MAÇLAR VE PUAN DURUMU BENCE PSG İÇİN İDARE EDER BİR PUAN DURUMU
Roy Keane Bence ilk yarıyı güzel bir yerde bitirmişsin,PSG'e göre.Ama sezon sonu en azından UEFA'ya katılman lazım;)
zafer78 **Saolun arkadaslar yönetim benden orta sıraların biraz üstünü istıo ama ben en az uefa inşallah formdan düşmem.**
White Albatros abi kadroya revizyon çek ne atabiliyon nede tutabiliyon taktiği oyuncuları filan değitir