Ve Nocerino'nun kontratının yarısına Sampdoria sadece 3.500.000 Ytl'ye satıldı.Yakında Juventus'da kalan yarısı da satılarak ondan kurtulacağız.Tiago ise 15.000.000 Ytl'ye A.C. Milan'a gitti.Almiron'un satılmasından ise vazgeçtim.
Bu yüzden Fernandez'de zaten pahalıya geldiği için ondan vazgeçtim.Torsten Frings ile Juninho Pernambucano transferlerini bitirmeye bakıyorum.Ama Juninho'da olmadı.Rotam J.Rothen.
Veeee...Şimdiki maçımız Udinese'yle!

Kupadan elendik :eek: :mad: :(

Bakınız...Taktiğim:Kasırga

Yapmanız Gerekenler:
* Bir oyuncuyu playmaker yapın, MC'lerin en solundaki idealdir.
* Bir oyuncu da pasör özellikli olsun, MC'lerin ortasındaki oyuncu olarak yerleştirilecek.Pas ile ilgili özellikeri yüksek olmalı ki çok pas verebilsin, pasları dağıtıcı özellikli oyuncu olarak gözüküyor taktikte.
* Bir oyuncu da önlibero seçin, MC'nin en sağındaki idealdir, DMC/MC olması iyi olur.
* Defanslarınız olabildiğince hızlı olsun.
* Takım konuşmalarına dikkat edin.
* Bildiğiniz bir uyarı, maç sonu skoru korumak istiyorsanız time wastingi açabilirsiniz (biz bunu pek tercih etmedik ama).
* Kornerlerden bol gol atıyoruz, stoperleri ve forvetinizi uzun oyunculardan seçmeye özen gösterin.
Link
Not:Turksportal'dan alıntıdır.Bence bu taktiği kullanın.Juventus'da bunu kullanıyorum.19 maç oynadık bunlardan 12'si galibiyet,6'sı beraberlik,1'si yenilgidir.
Link
Bu arada Reggina ile maç yapıorum,SS'ler birazdan...Bremenle Frings'te anlaştık ama kendisi gelmiyor.Tek Juninho kaldı,o da gelmezse bi şekilde yeni futbolcu alıcaz.Ayrıca Marcihonni ile Palladino'da gidiyor.Bu arada Reggina maçı 0-0.SS'ye gerek yok.Utanç verici.:(
Ayın golü olabilecek gol:Trezeguetten geldi o golNot:2.ci oldu bile.

Ayrıca Lazio maçı:

Maçlarrrr:

Niye kimse yorum yazmıyor.1 kere yazdınız sonra kaçtınız.
Trezeguet Show:

Roma'yı yakamadık:

Siena'ya bu kadar yeter.Kardeşiz sonuçta:

Soğuk terler atıyoduk ama korkulan olmadı:(Bu maçta 1çok adamım sarı kartlardan dolayı 1 maç ceza almış,ayrıca 1 sakatımız vardı+maçta Salihamidzic kırmızı görünce:o )

Fioventus(!)

2kırmızı 2gol:

Trezeguet Trezeguet Trezeguet:

Puan Durumu:Şampiyonuz.!

Formalite maçı:

Bence genç bir yetenek(ben ilk defa görüyorum,hem de süper):

Bu sezonki transfer bütçemiz tam 130 MN YTL!Yahoo!!!:cool:
İlgilendiklerim:
Nicolas Burdisso

Andreas Isaksson

Micah Richards

Daniel Agger