_aRshaviN_ eveett yöneetimle anlaşmayıp gonderilen zico nun yerine genç teknk adam alper peri getirildi....takıma 2-3 takviye şarttı vee 1-2 oyunucuyuda gondermekk..öncelikle transfer politikasnda genç yetenek izi sürdük:D ve bir çk kulubun pşinde olduuqu genç arjantinli piatti ve yine genç brezilyalı Jo yu aldk..bunların yanındaa bir kaç transfer daha olduu ...hedef belliydi 4 kupayıda almakk...tabiki kimse kaale almadı ama biz gerçekleştrdik..ligde zaten açık ara şampiyonduk turkiye kupasndada böleydii..esas onemli olan ŞL ydi bizm için ondada ipi göğüsledik:cool: gruptan liverpoolla berbaer çıkıp arsenal,liverppol,real madrid,ve finalde interi devrdikk...tum dunya şaşkndı tabii...şimdi hedef yine aynı extra olarak dunya kulupler kupasını almak..bu sezonla ilgili ss leri ve devam edeceğim 2.sezonun ss lerini çk yaknda koyacağım yorumlarınızı bekliyorummm.....:)
_aRshaviN_ Orjinal Mesajı Yazan: FifaMen Başlığı kısaltın yoksa kilitlemek zorunda kalacağım. tam açıklarsanız daha iyi olur..:confused:
_aRshaviN_ işte ss ler; bazı CL maçları... liverpool madrid finall tarihi fark..bjk maçı başarı ve transferler..
Ottoman 1- Sayfanın altından "Moderasyon" bölümünden konu başlığını kısalt. 2-Güzel başarılar elde etmişsin, tebrikler. 3-Yanlış anlamadıysam Alex'e takma ad vermiş Kr**al**ex
_aRshaviN_ ilk yarı bittiii ligde nağmağlup lideriz.. yine fırtına gbi esiyoruz..super cupa da çok kotu bir şekilde yenildik rahat alırdık ama çok eksik vardı:(ama dunya kulupler kupası unuttrdu:)ŞL de rakip Lyon onuda geçicez inşllh..işte ss Ler..yorumlarınız bkLiorm;)
fatihresat Transferlerine bakıyorum artı Fenerin normal kadrosunu düşünüyorum kardeş günahını almak istemem ama datayla çok oynamışsın bir Türk takımının ilk sene şampiyonlar liği şampiyonu olması hayalden öteye gitmez bu bütün Türk takımları için geçerli ama hakkınla aldıysan ne diyim Helal olsun
_aRshaviN_ arkaşlar gerçekten hile yok taktkiği guzel oturtup her oyuncuyu ayarlynca tkm çk guzel oynuyoor ve tabiki şans yanınızda olmazsa hiç brşey yapamazsnz ve de aldığım oyuncular mesela piatti çoğu mçta o kurtardı son olarak taktiği siteye koydum bakn deneyn;)
Norwayboy hocam bende günahını almış gibi olmuyum darılma ama eğer maçlardan önce save yapıp yenene kadar oynamazsan böyle bir sonuç elde edemezsin hatta o zmnda edemezsin bu iş te bişeyler var ve ben 3 yıldır kesintisiz fm oynuyorum...ilk yıl asla olmaz.
_aRshaviN_ bn yklaşk 6 yıldır oynuorm ve bu işi bildiğimi düşnüyorum ayrıca ilk sene olmasnn ne farkı var anlamış deilm yaptıım transferler pek yıldız gbi gozkmuyr tabi nasıl oynadıqı qornmedii içn ztn kmseye inandrmak gbi bi amacmda yok bn yazdm buraya beenmek inanmak sna kalmş..