zafer78 ZAFER YILDIZ WERDER BREMENDEN İŞİNE SONN VERİLDİKTEN SONRA LAZİO KARİYERİNE BAŞLADI Lazio ateşli İtalyan taraftarlarla da ünlü bir klüp BUNLAR HAZIRLIK MAÇLARIM TAKTİK DENEMELERİYLE GEÇTİ. İŞTE BOMBA TRANSFERLER!!!!
zafer78 YAPTIĞIM LİG MAÇLARI. TRANSFER ETTİGİM 16 YASINDAKİ WJNALDUM KORNERDEN ASSİST YAPTI!!! LYONLA ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇIM!!!
Bedevi pandev çok kaliteli bir oyuncu sürekli ilk 11'de oynamalı sakın yedek bırakma derim... başarılar
zafer78 BU ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇIM.16 yaşındaki wijnaldum 1 assit yaptı hemde 3 dakika oynadı. Buda lig macım 87 de oyuna giren 16 yasındaki genc star pandeve öle bi pas attı pandevin vurusunda kaleci cıkardı.Wijnaldumun su ana kadar 2 asisti var LİGDE PUAN DURUMU
zafer78 Orjinal Mesajı Yazan: Roy Keane Başarılar Zafer,inşallah bunda bir aksilik çıkmaz:P Ewt bencede inşallah aksilik çıkmaz ama sevdim lazioyu iyide gidiyorum bu arada 16 yasındaki genç yeteneknasıl çocugun firkikği şuan 19 oldu ben bunu 23 yasında nasıl olur tahmin bile edemiyorum.
zafer78 Orjinal Mesajı Yazan: yasinmutti basarılar zafer Arkadaslar kuru kuru olmuo basarılar öneri yada eleştiri yapın:D:D:D
tommy89 Orjinal Mesajı Yazan: zafer78 Arkadaslar kuru kuru olmuo basarılar öneri yada eleştiri yapın:D:D:D Ooo süper eleştiri arayan biri tmm. o zaman bundan sonra senin kariyere bir eleştirmen gözüyle bakıp öle yazılar yazcam. :D
yasinmutti Orjinal Mesajı Yazan: zafer78 Orjinal Mesajı Yazan: yasinmutti basarılar zafer Arkadaslar kuru kuru olmuo basarılar öneri yada eleştiri yapın:D:D:D olm zafer daha dur:D snn karıyere bı basarılarla baslıyım dedım:P elestırı yapıcaz tabı:)
zafer78 Orjinal Mesajı Yazan: Roy Keane Taktik olarak hangisini kullanıyosun? KULLANDIGIM TAKTİK MAÇINA GÖRE PANDEVİ GÖBEKTEDE OYNATIYORUM.