Cemil KAYA zafer artık inşallahı maşallahı kalmadı kardeşim hep kesıp atıyorsun sabırlı ol yenılsende yensende benden sana bır tavsıye ılk sene başarılı olmana gerek yok ikinci sene ol bak ben son CL kupasını alamadım misal
Cemil KAYA Orjinal Mesajı Yazan: tss_hami Bu kaçıncı kariyer yahu:) ne yapsın bır turlu ıstedığı gıbı olmuyor demekki :D:D
zafer78 **Farkındayım ama beyler ankaragücü ne ne yaptıysam mac kazandıramadım sitedeki bütün taktikleri nidirdim gece 4 e kadar uğraştım ama olmuo bende sinirlendim bıraktım...**
Luiz Suarez valla bence iyi bi takım değil bence sana en iyi takım valencia ve sevilla yakışır bu takımlardan birine git
yasinmutti Orjinal Mesajı Yazan: KuRal valla bence iyi bi takım değil bence sana en iyi takım valencia ve sevilla yakışır bu takımlardan birine git sna katılmıyorum 1 kac transferle bomba bı tkm yapabılırsın
zafer78 **Maloneye yaptım adamlar 11m istedi verdim bu seferde maloney gelmıo yoksa zaten benım maloney hastalııgımı herkes bilio..:D**
Luiz Suarez Orjinal Mesajı Yazan: zafer78 Maloneye yaptım adamlar 11m istedi verdim bu seferde maloney gelmıo yoksa zaten benım maloney hastalııgımı herkes bilio..:D :)
yasinmutti **palacio piatti banega ve arjantınde bırsuru ucuz genc yetenek var bıraz arastırırsan bullabılırsın:)**