Bu Videosu
Yamamızın Özellikleri
Türkiye Süper Ligi Ve Diğer Yabancı Liglerden Oyuncu Faceleri Yaklaşık 500 Face Dahada Fazla Olabilir
18 Tsl Takımın Formaları + Avrupa Takımlarının Formaları (Chelsea-Bayern vs) + Milli Takımların Home-Avay ve Kaleci Formaları
40 Takımın Full Minifaceleri (Menü Yüzü)
Özel Çim Yaması
Özel Background Ve Oyun İçi Animasyonlar
Yeni Süper Tema
Yeni Görünümler Oyun İçi ve Menülerde
Bir Çok Ligin Hd Logoları
SoccerGenclix Özel Türçe Yama
18 Takımın Özel Pankartları Ve Avrupa Takımlarının Pankartları
4 Büyüklerin Tezahuratları Gol sonrası Müzikleri
Transfer Update
Daha Aklıma Gelmeyen Bir Çok Özellik Bu Süper Yamada
http://rapidshare.com/files/86511600/Soccergenclix.net.exe.html
Bu da Updatesi
http://rapidshare.com/files/88592446/data.exe.html
UPDATE SONRASI DEĞİŞİKLER
transferler yapıldı(barusso,maldonado,gordon)
reklam panoları yenilendi
oyundan atma sorunları tamamen giderildi
tüm tsl takımlarının home avay ve kaleci formaları güncellendi bazı anadolu takımlarının ve 4 büyüklerin 3, formaları eklendi(taraftar mağamazdan 3, formaları açarak oynayabilirsiniz)
TÜRKİYE KUPASI grupları gerçeğe göre ayarlandı ve süper kupa eklendi
soccergenclix.net SADECE BAŞINA www. NOKTA KOYUN doğrusu bu şifre bu
NOT: ALINTIDIR VE MANAGER MOD DA OYNUYACAKSANIZ İLK BİR KAÇ MAÇI SİMULE ETMENİZ TAVSİYE EDİLİR
SS LERİ BİRAZDAN KOYARIM
İŞTE BAZI SS LER

Beyler Nasıl Yüklüyeceğinizi Anlatıyorum İlk Önce 1. VE 2. DOSYALARI BOŞ BİR KLASORE ÇIKARIYORUZ DAHA SONRA FİFA 2008/DATA NIN İÇİNE KOPYALA DİYORUZ ÇIKAN SORUDA TÜMÜNE EVETE DİYORUZ SONRA DATANIN İÇİNDEKİ FATBUİLDER DOSYASINI ÇALIŞTIRIYORUZ YAMANIZ KULLANILMAYA HAZIRDIR
İŞTE BİRKAÇ SS DAHA
İnönü Stadyumu

Lincoln

NOT NOT NOT NOT
Beyler Nasıl Yüklüyeceğinizi Anlatıyorum İlk Önce 1. VE 2. DOSYALARI BOŞ BİR KLASORE ÇIKARIYORUZ DAHA SONRA FİFA 2008/DATA NIN İÇİNE KOPYALA DİYORUZ ÇIKAN SORUDA TÜMÜNE EVETE DİYORUZ SONRA DATANIN İÇİNDEKİ FATBUİLDER DOSYASINI ÇALIŞTIRIYORUZ YAMANIZ KULLANILMAYA HAZIRDIR