Yalan söylemicem işte FB'ye başarılar falan diye, Beşiktaşın 2-1 yendikten sonra "ooo" demelerin 8-0dan sonraki sevincimiz paylaşabilenleri üzüntümüzü paylaşmanın yerine dalga geçmesinden sonra ben de Avrupa'daki Gs'ye FB'ye veya diğer tüm Türk takımlarına karşı oynayan takımları destekliyorum. Hem hafta sonu sövdüğüm takımı hafta içi desteklemem. Neyse mesele bu değil..
Yine yalan söylemicem, FB oynadı kazandı. Gs'nin UEFA'yı alması ne kadar tesadüf değilse bu da tesadüf değildir ha hiç mi şanslı değildi gruplardaki şansına kimse hayır demez heralde ama futbolda şans olmadıktan sonra hiç bir takımın başarısı olmazdı bile diyebiliriz. Bir de unutmayalım ki Beşiktaşımın şampiyonluk yarışına girmesi de şansla olmuştu, son dakika golleri falan..
FB buraya kadar geldiyse, ne kadar Fenerbahçe'yi hiç mi hiç sevmesem de, saygıyı hakketmiştir. Chelsea gibi bir takımı da yenip büyük başarı elde etmiştir. Dediğim gibi en azından saygıyı haketmiştir.
Neyse demek istediğim Fener'i desteklemiyorum ama yaptıkları iş büyük başarıdır bence;)
İngilitere'de de Feneri desteklemiyeceğim ama sanırım Chelsea'yi de desteklemem. Ne haliniz varsa görün dicem..
Ben Beşiktaş çocuğuyum gerisini neyleyeyim ;)
Edit: bu yazıdan gelip de inşallah benim TÜRKLÜĞÜMÜ tartışanlar çıkmaz.