zafer78 İşte beyler ilk başlangıc transfer sezonun sonundaki kadrom transferler kırmızıyla işaretlendi:D Emre belozogluna aldım fakat çalışma izniyle ertelendi.Bide kupada oldham gibi bi takıma elendim:D:DTaktik önerilerinizi bekliyorum...
White Albatros general taktik yap daha iyi oyuncular al emre ile kevell ile ilerlemez sonra barry gibi birinin defan sol da oynatman baya yanlış defan göbeğe adam al birde zet knight ın ss sinin atarmısın kupada elenmen kötü olmuş lulinha aaritalo piatti gibi adamları al kadro tam yerine oturunca sonrada kiraya ver
Cemil KAYA Orjinal Mesajı Yazan: zafer78 yok kardes ben bişe demedim kewwlı aldım bi kişi bile olumlu bişe demedi düşün yane aston viiila bu 2. sınıf takım benım kewell hakkındakı yorumu geri gidip bulanılırsın ıstersen buyuk bır yıldız olmasada villa da iş yapar demiştim ki lafımın arkasındayım villa da iş yapar ama liverpool da manu da veya arsenal chelsea gibi takımların oyuncusu olamaz
White Albatros bir kere bence 3 mn cazip bir miktar değil bu bir dah iyi oyuncular alabilirdin yaniii herkeez senin başlık t a mesajlardaki havalnmana kızıyor bu kadar basit
Roy Keane **Harry Kewell Bencede Büyük Bir Yıldız Değil Onun Yerine O Paraya Daha İyi Birini Alabilirdin Ama Senin İşini Görmezmi,Görür Şimdilik(!) Biz Zaten Cemil Abinin Dediği Gibi Kewell'a Kötü Oyuncu Demiyoruz Sadece Büyük Bir Yıldız Değil Diyoruz.. Ayrıca Senin Burada Gerginlik Yaratmana Gerek Yok Boşuna Milletide Sinirlendiriyosun..Adam Gibi Kariyerini Oyna Ve Her Türlü Yoruma Açık Ol,Çünkü Eğer Kötü Yorum İstemiyosun Burada Kariyerini Paylaşmamalıydın!!**
zafer78 Beyler tmm hary kewell iyi deil siz bana yarı trasfere gelince carewin yanına iyi bi forvet söyleyin...D:D:D
Ali GEMICI mika aaritalo , toto tamuz , agouda bunlar forvet ... pablo piatti , pablo ledesma , thiago neves bunlar orta saha ... umarım isini görür ... ;) basarılar ...
zafer78 Orjinal Mesajı Yazan: loginfailed mika aaritalo , toto tamuz , agouda bunlar forvet ... pablo piatti , pablo ledesma , thiago neves bunlar orta saha ... umarım isini görür ... ;) basarılar ... saol kanka yardımcı oldugun için yarı transfer sezonu gelsin transfer etmeye calıscam!!!
zafer78 emre geldide man citye yenildim senin verdigin taktıgı denedimm buda olmadı:D baska bildigin taktık ya da senn kulandıgın taktık varsa atarsan iyi olur be usta...