sedat_gencfb aslına içerik olarak çok güzel kameralar bakımından flan ama görüntü kalitesi çok düşük bir hal almış o yüzden pek beyenmedim ama ginede paylaşım için saol
batu1gs irenç bi oyun ben önceden indirmiştim hiç güzel diil milli takımda aurelio yok vs vs.. saha irenç çok kasıyor daha neler neler !! indirmeyin..!!!!
fatih.60 beyler biraz dkkatli olun yaw... bilgisayarı kastı şimdide bilgisayardan kaldıramıyorum... iş yapıyosanız doğru yapın...
fatih.60 ARKADAŞLAR KONUYU KİLİTLERMİSİNİZ yama problemli bilgisayardan unstal yapılamıyor... ayriyetten baya kasıyor bilg...
yavuss bende kasma filan yapmadı onun için paylaşmak istedim.sorun sendeyse benim yapabileceğim birşey yokk...
FIFACI_09 Arkadaşlar bencede güzel ama oyundan atıyor nedenini biliyorum yama üzerine yama yüklnediği için
hhyx yamayı kurdum ama spiker sesi yok. ve keşke modu açınca diğer liglerde aynı modda açılabilseydi yamanın oynanabilirliği ve çimleri güzel ama dediğim gibi işte :(
cmustafaengin Kardeş çok sağol, ben apayrı birşey soracağım, hani resmilerde ki gibi tam ekran olmadan nasıl oynayabiliriz bu fifayı onu bir anlatırmısın?
cmustafaengin arkadaşlar sorun şu yüzden çıkıyor, internet bağlantınız kesilior ve update dosyalarınız yarım iniyor bir kontrol edin boyutlarını görürsünüz gerçeği...