Özkara:Önümüzdeki Sene Bomba Gibi Olacağız!!

Lig Tv'de Yayınlanan "Futbol Gündemi" Programında Hüsnü Özkara,Oğuz Tongsir Ve Atilla Gökçe'nin Sorularını Yanıtladı!!
O.T: Programımıza Hoşgeldiniz Sayın Özkara.
H.Ö:Teşekkürler Oğuzcum,Bende Beni Programınıza Davet Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederim.
O.T:Ne Demek Sayın Özkara.Öncelikle Şunu Sormak İstiyorum,Bu Seneki Başarınızı Neye Borçlusunuz?
H.Ö:Öncelikle Yönetimimize Teşekkürü Bir Borç Biliyorum,Çünkü Çok Zor Ekonomik Şartlar Altında İstediğim Oyuncularla El Sıkıştılar.Bunun Neticesinide Sahada Aldık,Almayada Devam Edeceğiz.Bu Sene Tüm Oyuncularım Ve Ben Çok İyi Çalıştık,Ayrıca Futbolcular Arasında Çok İyi Bir Arkadaşlık,Ben Ve Diğer Antrenörlerle Futbolcular Arasında İse Abi-Kardeş İlişkisi Vardı.Gördünüz Sizde Sezon Boyunca Tatsızlık Çıkaran Olmadı.Bunun Gibi Etmenler Sayesinde Başarılı Olduk.
O.T: Peki Hocam,Önümüzdeki Sene İçin Kendinize Hedef Çizdinizmi?
H.Ö:E Tabiki Belli Bir Hedefimiz Var.Bunu Futbolcularada Anlattım,Bu Seneki Kadro Güzeldi Ama TSL'ye Çıktık Kadro Değişicek Ayrıca UEFA Kupası'ndayız Hepsi Anlayışla Karşıladılar.Öncelikle TSL Tecrübesi Olan Oyuncular Almaya Özen Göstereceğiz.Sonra İse Ligde Orta Sıraları Hedefliyoruz;UEFA'da İse En Azından Gruplara Kalıp İyi Bir Para Geliri Elde Etmeyi..
O.T: Peki Hocam Sizi Anlıyorum Tabiki,Atilla Abi Senin Sormak İstediğin Şeyler Varmı?
A.G:Benimde 1-2 Sorum Var Size Hocam.Öncelikle Bu Seneki Başarınız İçin Kutlarım,İlhan Parlak'ın Bonservisini Alıcakmısınız Önümüzdeki Sezon İçin?
H.Ö:Teşekkürler Atilla Abi,İlhan Parlak'ın Bonservis Bedeli 4.4 Milyon YTL Bizim Bu Parayı Vermemiz İmkansız;Çünkü Bu Para Bizim Belirlediğimiz Transfer Bütçesi Önümüzdeki Sezon İçin.Ancak Sayın Mahmut Beyle Görüştük Ve El Sıkıştık Önümüzdeki Sezon İçin 3 FB'li Futbolcuyu Kiralık Olarak Renklerimize Bağlayacağız.Bunlardan Biride İlhan Parlak,Ama Bu Üç Oyuncuda Fenerbahçe'ye Karşı Oynayamayacaklar Anlaşma Gereği.
A.G:Tahmin Ettiğimiz Gibi Bir Sonuç Ama İlhan Parlak'ın Kiralanması Güzel Bir Olay Olmuş.Son Sorum Şu;Yıldız Transferi Yapılırmı Sizce?
H.Ö:Belli Olmaz,Bütçemize Göre Birini Bulursak Yıldızdan Öte Genç Yeteneklerden Birileri Olabilir Bu İsim.
O.T:Teşekkürler Programımıza Katıldığınız İçin Hüsnü Hocam İyi Çalışmalar.
H.Ö:Ben Teşekkür Ederim,İyi Yayınlar.