Fortis Türkiye Kupası Yarı Final 2.Maçı:

Şanssızdık.Maç boyunca etkili ataklar geliştirdik,ama olmadı.Önümüze bakmak zorundayız.Artık tek hedefimiz TSL.Taraftarlarımıza söz veriyorum,bu sezon şampiyonluk bizim olucak.
Turkcell Super Lig 31.Hafta:

Yine şanssızdık.Son dakika golüyle yenildik,üzgünüz.
Turkcell Super Lig 32.Hafta:

Turkcell Super Lig 33.Hafta:

Turkcell Super Lig 34.Hafta:

Puan Durumu:

Vee Şampiyonuz,Türkiye'nin 5.Büyüğü Sakaryaspor.Hüsnü Özkara ile Ahmet Çakar'ın röportajını sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz.
A.Ç:Hocam programımıza hoşgeldiniz,tabiki şampiyonluk içinde sizi kutlarım.
H.Ö: Programınıza çağırdınız için,ayrıca şampiyonluk tebrikiniz için teşekkür ederim.
A.Ç:Hocam programa başlarken size şunu sormak istiyorum;TSL Şampiyonluğu,UEFA Kupası'nda Alınan Fevkalade sonuçlar,Türkiye Kupası'nda Yarı Final'e kadar gelmeniz bunlar nasıl oldu?
H.Ö:En başta herkes bana güveni vardı,ilk geldiğim andan bugüne kadar hep bana güvendiler.Beni yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim.Tabiki kadronuz kötüyse başarı gelmiyor malesef.Bizim kadromuzda yıldız ve yıldız adayı birçok oyuncu vardı bu sezon.İlhan Parlak,Mustafa Pektemek,Emrullah Güvenç,Oğuz Sabankay,John Green,Emre Güngör,Yasin Çakmak ve diğerleri,bu çocukların hepsinin önü açık.Hepsi çok yetenekliler,örnek vermek gerekirsede İlhan Parlak Schalke 04 tarafından izleniyor.Sonra tabiki kaptanımız Hüseyin'e ve ortasahayı toparlayan bir diğer isim Mustafa'ya çok şey borçluyuz.İkiside defansif orta sahada görev almalarına rağmen hücuma katkıyı fazlasıyla yaptılar.Bunlar birleşince başarılar geldi.Ve tabiki SCN Ailesinin payı çok büyük,kimi zaman telefonla kimi zaman forum yoluyla başarı dileklerini,tavsiyelerini aktardılar hepsini çok seviyorum ve hepsine çok teşekkür ediyorum:)
A.Ç:Çok duygu yüklü bir konuşma oldu,sezon sonu ayrılıcakmışsınız gibi bir hava sezdi neler bekliyor bizleri sezon sonunda Hüsnü Hocam?
H.Ö:Kimseden gizlimiz saklımız yok,açık açık konuşmam gerekiyor.Sezon sonunda Sakaryaspor klübünden ayrılacağımı devre arasında açıklamıştım,dolayısıyla oyuncularımda bunu biliyorlardı.Onlar bana söz verdiler ve şampiyonluğu getirdiler,bu olay onların futbolunu etkilemedi.Artık herşey daha net.Bugün 10.05.2009 Pazar şampiyonluğu getirdik Sakarya'ya, ama yarın 11.05.2009 Pazartesi olucak ve ben burdaki görevimi tamamlamış olup Sakarya'dan ayrılmak zorunda kalıcam.Burdan ayrılacağım için çok üzgünüm,ama burdaki görev süremin dolduğunu düşünüyorum,Sakaryaspor'a ve Sakaryasporlulara genç-yetenekli bir kadro bıraktık,1 TSL Şampiyonluğu,1 Fortis Türkiye Kupası Final'i,UEFA Kupası'nda gruplardan çıktık,bir sürü genç yetenek bıraktık ve şimdide gidiyoruz.Ama herkes emin olsun birgün buraya geri döneceğim.
A.Ç:Sakaryaspor size çok şey borçlu gerçekten,peki hangi takımlarla görüşüyorsunuz?
H.Ö: Prensiplerimden bir taneside bir klübün teknik direktörüyken başka bir klüple görüşmemektir.Henüz Sakaryaspor'dan ayrılmadım.Yarın olunca teklifleri değerlendirebilirim.Ama bir süre klüp çalıştırmayadabilirim.Çünkü Sakaryaspor'daki 2 yılım boyunca hepimiz çok yorulduk,özelliklede biz teknik heyet bu yüzden belli bir süre takım çalıştırmayabilirim.Tercihim Milli Takım olabilir daha az yorucu bir görev,yorucu olmasına rağmen LA Liga&Barclays Premier League tercih edilebilir.Bu arada şunu söylemek istiyorum.Cemil Abi'miz var bizim,çok yardımcı oldu bana ve teknik heyete gerçekten kendisi zaten şuanda Villareal'in başında.Cemil Abi'ye söz vermiştim Kastamonuspor'un başına geçmek için fakat Kastamonuspor ligden çekilme kararı aldı ve sözümü tutamayacağım kusura kalmasın.
A.Ç:Veda konuşmasınıda burdan yaptınız ama bugünkü kutlamalara katılmayı düşünüyormusunuz?
H.Ö:Tabiki.Burdan çıktıktan sonra Çark Caddesi'nde Oyuncularımla beraber,taraftarımızla beraber,TATANGALAR'la beraber kutlamak istiyoruz şampiyonluğu.Yarın saat 14.00'a kadar kutlamalarda bulunmayı düşünüyorum.Saat 21.00'da uçağımız kalkacak,ve kısa süreli bir tatile çıkmayı planlıyorum.
A.Ç:Teşekkürler hocam programımıza renk kattınız,şeref verdiniz başarılar dilerim.
H.Ö:Ben teşekkür ederim herşey için,iyi yayınlar.