Ali GEMICI Yorumlarınız icin cok tesekkürler arkadaslar yeni ssler birazdan gelicek ... ( Vee tabii ki Milan macı ...)
Ali GEMICI Bu sene onların sayesinde şampiyon oldum ... ( Ödülleri de topladık... :D ) GOL KRALI IAQUİNTA ... YILIN FUTBOLCUSU BUFFON ... YILIN GENÇ FUTBOLCUSU PİATTİ ... YILIN MENAJERİ ALİ GEMİCİ VE BU DA 'TEAM OF THE YEAR' ...
Ali GEMICI Şampiyonluk icin en büyük aday olarak gösterildim ... YENİ SEZON ÖNCESİ TRANSFERLERİM... ( SHOW YAPTIM :D :P :D Hatta biraz fazla bile kactı :D )
Ali GEMICI Orjinal Mesajı Yazan: yasinmutti super transferler alı basarılar kardesım :) tesekkürler kardesim... Orjinal Mesajı Yazan: d.guenduez Chelsea niye sarı yazıyo anlamadım :S ? valla kardesim normalde senin baska takımın oldugu zaman öyle yapar ama??? bilmem ki benim de yeni dikkatimi cekti ya... Kuskulandıysan bak göstereyim kesinlikle hile yok ...Bak kardesim gördügün gibi baska takımım yok ancak neden öyle yaptı bilmiyorum ...
Ali GEMICI Orjinal Mesajı Yazan: _SaRiCehEnnEm_ az transfer yapmışsın:D çok az canımmm :D Orjinal Mesajı Yazan: tss_hami Bütün bedavaları toplamışsın:D saol övgü olarak aldım :D
Ali GEMICI İste en önemli transferlerimm... Wesley Sneıjder ... Sergio Ramos ... Thierry Henry ... İlk kez yenildim ancak resmi mac olmadıgı icn rekorum devam edeecekkk !!! :D ( 2. yarıda 11 oyuncumuda degistirdim milan ise sadece 2 oyuncu degistirdi sanırım rövans olarak algıladılar bu macı :P :D )
yasinmutti henry bnce muthıs transfer bnm karıyerdede cosuyodu adam 36 sına kdr oynuyo ve cosuyo ya ne muthıs bır yetenek
Ali GEMICI Orjinal Mesajı Yazan: yasinmutti henry bnce muthıs transfer bnm karıyerdede cosuyodu adam 36 sına kdr oynuyo ve cosuyo ya ne muthıs bır yetenek saolasın umarım bende de coşar :D :P ... bu da 2. hazırlık macım taktik yavas yavas oturmaya basladı ve yedek takımla bu kez kazandım ...
Gamemaster **Süper Transferler Bu Sene Dağılmışın Sen Milan'a Yenilmiş Zaten Catania'yı Kılbayı Kurtarmışın....**
Ali GEMICI Orjinal Mesajı Yazan: Gamemaster Süper Transferler Bu Sene Dağılmışın Sen Milan'a Yenilmiş Zaten Catania'yı Kılbayı Kurtarmışın.... saol transferler icin ama yeni taktikler denedigim ve piatti ile ramosu oynatamadıgım icin ( milli takımdalar ) böyle oldu düzeltecegim ;) merak etme sadece taktik oturtmaya calısıyorum ...